tisdag 15 juli 2014

Tusen tack!

Ett tusen. Inlägg. Sedan jag kom hit till Blogger en mulen oktoberdag 2009, alltså snart 5 år sen. Det är några stycken det. Och tänk att jag ännu tycker det är så roligt. Ibland sprudlar det av inlägg inne i huvudet, så att jag inte hinner med, och så länge det gör det så håller jag på. Och så "träffar" man på så många trevliga människor, här i trädgårdsbloggvärlden råder nätkärlek! Vi inspireras och gläds med varandra, peppar och ger tips om så önskas! Jag upplever det i alla fall så, har aldrig stött på någon negativ kommentar och det verkar vara en oskriven regel att om man inte gillar det som folk skriver om så avstår man ifrån att kommentera hellre än att till varje pris hävda sin röst. Jag värdesätter sådan atmosfär och önskar att det vore så på fler ställen, på nätet och IRL. 

Austinros Wisley 2008 bland lavendel

Över 8000 kommentarer, det är ju inte klokt! Nyligen var jag tyvärr tvungen att ändra i kommentarsfältet, så att det inte går att kommentera anonymt. Det är jättetrist men jag höll på att drunkna av alla skräppostkommentarer. Kanske att jag ändrar tillbaka igen om ett tag, och ser om det har lugnat ner sig. Eller så får jag väl ha ordverifiering, trots att jag inte är så förtjust i det.

Tusen, tusen tack alla ni goa som är här inne och läser och ett speciellt tack till er som då och då skriver en liten hälsning! Det är verkligen inget måste men det är ju alltid lika roligt när någon skriver en liten rad!

10 kommentarer:

 1. Bloggvärlden är underbar! Jag har bloggat i sju år nu.
  Anonyma spamkommentarer får jag också mängder av. Nu har jag precis tagit bort ordverifieringen igen eftersom flera har sagt att de skriver kommentar men sen försvinner den. Tänkte att det kanske beror på verifieringen. Jag vet inte...

  Kram

  SvaraRadera
 2. Precis så upplever jag också trädgårdsbloggarvärlden. Den är som en gosig bubbla, där man hjälps åt, säger trevliga saker eller håller tyst om man inte har nåt snällt att komma med.
  Fantastiskt att du gjort 1000 inlägg. Wow, säger jag bara och bugar djupt av vördnad. Själv har jag gjort 58 sen i januari. Fast egentligen bloggade jag hela 2013 också... i tankarna. Det var så stressigt att jag aldrig hann starta nån blogg. Undrar om jag också har huvudet fullt av inlägg och känner samma entusiasm efter 1000 inlägg...
  Stort GRATTIS och kram
  Anette

  SvaraRadera
 3. Ja, det är kul att blogga och precis som du säger man hittar så många trevliga människor och man dras till det som skrivs, det är ju ofta ett gemensamt intresse som förenar. Och skräpkommentarer har jag upptäckt att jag också fått, visste inte ensa att blogger fiskade upp dom och la dom på ett speciellt ställe.....men nu har jag hittat det och jag suddar och suddar och vill inte ha ordverifiering, det är så jobbigt på alla sätt och vis. Jag tror jag började blogga i februari 2010, så det säger väl bara svisch och så är det 5 år för mig också!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Oj vad fort det går. Kommer ihåg när vi var på TB, du var väl där med om jag minns rätt. Sen hamnade vi här. Och det är så himla kul att blogga... När lusten faller in *fniss* jag har ju haft dålig blogglust på sistonne. Men att blogga är ju ändå där man träffar folk. Det är så kul med alla vänner man fått här. Jag började 2008 på TB och tror jag började här 2009 så det är ganska lång tid.
  Skräpkommentarer får jag på mina andra bloggar= inte kul!!! Får väl göra nåt åt det.
  Ha det gott. /Knatten

  SvaraRadera
 5. Grattis till dig, önskar god fortsättning i bloggvärlden.
  Kram/ Eva

  SvaraRadera
 6. Fint skrivet om bloggande! Tack för att du sammanfattade det så fint! Visst är den här världen underbar! Ha en fin sommar!

  SvaraRadera
 7. Grattis till dina 1000 inlägg! Jag fortsätter läsa! :) Susanne

  SvaraRadera
 8. Tiden går fort när man har roligt och inläggen blir många - grattis till 1000 :)
  Jag började ju 2006 och var nog som flitigast de första åren på gamla Trädgårdsblogg.se Men sen kraschade ju severn där och min blogg var en av de som försvann ut i cyberspace vid serverflytten... Här på blogger har jag hunnit med snart 600 inlägg och isst är det kul! Min dator där hemma är inte så kul för tillfället men när den fått sig en genomgång och omstart hoppas jag att inläggen åter ska dugga tätt även hos mig, just nu tar det flera timmar att få upp ett par bilder och då drar man sig för att blogga.
  Ha det gott, vi hörs och syns / Kram gittan

  SvaraRadera
 9. GRATTIS till att ha fått till 1000 inlägg! Jag kommer inte ihåg när jag flyttade hit (från Trädgårdsbloggar), men jag är uppe i över 700 nu, så jag lär nog också lyckas att få till 1000 stycken så småningom. Och visst ät det kul, både att skriva egna inlägg och aatt läsa andras. Bl.a. din!
  STOR KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 10. Grattis till 1000 fina blogginlägg!

  Jag fick tyvärr också ta bort möjligheten till anonyma kommentarer. Blogger filtrerade väl bland spammen, men det var ändå så himla trist.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...