måndag 5 januari 2015

Trettondagsafton

Ja, så var det afton igen! Hade jag jobbat hade jag slutat 13.00, men nu är jag ledig ;) Känns som jag varit ledig läänge nu... Jag jobbade två dagar mellan jul och nyår, men det kändes ju knappt, så det är nästan som att jag har långledigt mellan den 20 december och 8 januari. Inte dumt! Och då har jag alltså bara tagit ut 4 dagars ledighet, varav denna i dag alltså är den fjärde. I morgon är det röd dag igen och på onsdag är det ju min "vanliga" lediga dag... ja, det är inte synd om mig!

Nu har jag inget annat roligt att visa än en mobilbild från morgonpromenaden med Tjorven. Morgon och morgon förresten, det stämmer väl inte riktigt, här har vi visst vänt på dygnet lite, så morgonpromenaden görs inte förrän fram emot 10-tiden... Som ni ser är all snö borta, men det är i alla fall soligt, och blåsten har lugnat ner sig lite i alla fall. Skönt, för är det någon väderlek jag ogillar så är det blåst! 

2 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut med promenad. Jag har våndats lite inne med dammsugare och annat pyssel. Trist att snön försvann. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ser mera ut som höst än vinter. Synd att snön försvann så fort, men det kanske kommer ny snö...

  Här är en till som med 5 semesterdagar har varit ledig från 23/12 till i morgon. Men att jag sedan har varit sjuk i en luftvägsinfektion sedan juldagen är inte alls lika kul.

  Trevlig trettonhelg!
  Elisabet

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...