torsdag 8 januari 2015

Vardag igenTillbaks till vardagen. Julkuddarna i kökssoffan är bortplockade, de vanliga är åter. Idag börjar skolorna för barnen, och jobb för mig. Tur det redan är torsdag och snart helg, så det blir lite mjukstart! För oj vad man vänjer sig vid att vara ledig... Dagarna har liksom  flutit in i varandra, som en enda lång mjukisbyxvardag... 

"Sova länge. Förmiddagspromenad med hunden. Äta frukost framför teven. Göra sig i ordning. Plocka lite, kanske lägga in en tvättmaskin. Dags för lunch. Plocka lite igen, hämta in posten från brevlådan. Baka en kaka? Dags för fika. Läsa en stund eller slötitta på teve, kanske se några avsnitt av Friend´s (som barnen fick i julklapp- lätt beroendeframkallande...!) Dags att göra kvällsmat. Äta maten. Fixa i ordning efter maten, sen blir det teve igen, eller kanske spela ett spel eller sitta en stund vid datorn. Kvällsfika. Ja, och så var det dags för sängen." 

Men nu så. Jobba var det ja! 

8 kommentarer:

 1. Så fint du har i din soffa! Massa snygga kuddar! Även här gäller det att gå tillbaka i vardagsvanorna.
  Sent igår kväll kom vi på att vi inte hämtat in posten sedan i fredags! Det fanns en del att hämta.
  Kram M.e

  SvaraRadera
 2. Själv har man gått i mjukisbyxor till 90% sedan December 2013... Då jag gick hem med havandeskapspenning. Sedan har jag ju varit mammaledig och är det fortfarande, så det lär bli ett tag till.. ;-)

  SvaraRadera
 3. Mycket mjukiskläder har det blivit, ja! Men skönt att ta dagen precis som den kommer för alla i familjen ett tag. Din julros är så himla fin! Skönt att ha den att titta på till frukost en tidig januarimorgon. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 4. Här har det inte varit så många mjukiskläder dagar.Mitt jobb har bara längre ledigheter när det är sommar semester (arbetar inom omsorgen) men däremot så har det blivit ett par dagar nu eftersom jag har varit sjuk.
  Dina Julrosor är ljuvliga :)

  SvaraRadera
 5. Så fint! Ville ha en julros till idag, men fick inte tag på någon. Jag misslyckas med mina inomhus....men nu spanar jag in din istället!

  Ha det gott och Trevlig Helg! Kram Ewa :)

  SvaraRadera
 6. Ja, de är sköna de där eldiga dagarna. Skönt med halv jobbdag idag och en ledig helg framför mig.
  Hoppas du får en skön helg.

  Kram

  PS Jättefin julros!

  SvaraRadera
 7. Skönt med vardagslunk igen...det behövs!
  Jättefina bilder och julrosen är gudomlig...
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 8. Känner igen den där mjukisbyxvardagen... Åh, så härligt det var!
  Nu är vardagen igång igen och jag njuter för tillfället av en vardagssöndag - inte så dumt det heller... Blir nog ganska lik en mjukisbyxvardag!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...