Idag är det både 1 april och dymmelonsdagen. En dag att både luras och sätta lappar på folks ryggar alltså...bäst att passa sig...
Från mig kommer ännu ett baktips, och jag luras inte, det är gott! Såna här vaniljbullar, med den där gula vaniljen i mitten, det passar väl bra så här i påsktider. Jag gör vanlig bulldeg, och vaniljkrämen av färdigt pulver som man vispar ihop med kall mjölk. Rulla bullar och efter jäsningen och innan gräddningen så spritsar man ner lite vaniljkräm i mitten på varje bulle. Efter gräddning skall de penslas med smör och rullas i strösocker. Nybakta smälter de i munnen...
Och det vattnas i min mun när jag ser de nybakta bullarna! Så gott!!! Glad Påsk önskar jag dig!/Helena
SvaraRaderaOh, så gott, det påminner mig om när jag en gång i tiden förpassats till en skola där inget roligt alls fanns mer än ett bageri och dit sprang vi flickor så fort vi kunde och köpte "bulle med gult"! Hur många kan jag ha satt i mig! Men dina ser godare ut, kanske skulle prova sådana en dag i stället för alla kanelbullar jag bakar (som jag inte äter alls)!
SvaraRaderaAgneta kram
Mums! Får mig att minnas när jag som tonåring flyttade hemifrån och bodde granne med ett konditori... Deras vaniljbullar - inte kakorna - var det bästa.
SvaraRaderaGlad påsk!
Kram Kristina
Ser gott ut! :-)
SvaraRaderaGlad Påsk!
Kraam Therese