måndag 16 november 2015

Före- efterbilder tonårsrum

Så - nu kommer några bilder igen, på tonårsrummet/lägenheten, som äntligen är klar. Hon skall väl ännu skaffa några fler tavlor, och garderobsdörrar får vänta ett tag men annars så. Först några förebilder som det såg ut när vi hyrde ut lägenheten: 

 Här finns fler bilder från renoveringen.
Hittade några ännu äldre bilder, från när det ännu var två sovrum i lägenheten Den högra dörren är alltså igensatt och ingången till det rummet går genom yngsta dotterns rum. Det högra är alltså hennes förra rum (som det finns nyare bilder på här) och det vänstra är hennes alldeles nya. Men lite kul - för mig i alla fall, jag älskar ju att se före- och efterbilder -  att se hur vi hade det precis när vi flyttade hit. Den här lägenheten fick en budgetrenovering då, det skulle gå snabbt så att vi kunde hyra ut. Så vi målade bara väggarna och tapetserade i det högra. Jag hade en gul period i mitt liv då!! ;) Men hallen blev i alla fall grön, fråga mig inte varför... ;) 

Rummet då. Gult! Sorry för lite dåligt bildkvalité, jag har bara tagit kort av en papperskopia. 

Nu har vi förflyttat oss fram till nutid. Nu skall det vara vitt! Den före detta matrumsdelen har nu istället blivit läxläsningsplats. Och så sovrummet. Som sagt, lite tavlor behöver upp, och sen skall hon få en teve på rummet också.  Där ute skymtar kokvrån. 

7 kommentarer:

 1. Vad mysigt att ha en liten egen lya fast man bor hemma. Fint och ljust, gillar den där lampan i guld tyckte jag såg en sådan på Ikea i går. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så fint det blev! Din dotter måste vara överlycklig. Kul både för dig och oss att du kunde visa några före bilder :)

  SvaraRadera
 3. Vilken lycklig dotter ni har som får bo så fint! Du har gjort det så trivsamt och funktionellt, förstår att lite hjälp av maken behövdes.

  Ha en fin kväll.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Snyggt, vilken förändring. Bra jobbet:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Där kommer hon garanterat att trivas! Jättefint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Men åh så fint! Hon kommer att trivas så bra i lägenheten. :-)

  SvaraRadera
 7. Sååå fint det blev, skönt att få rå sig själv men ändå kunna vara nära när man vill.
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...