måndag 30 november 2015

Vad han Gormar och står i!

Det var en rejäl storm det där, den där Gorm! Trodde nästan huset skulle lyfta i natt... men det gjorde det inte som tur var. Morgonpromenaden fick dock ställas in, till förmån för en extra halvtimme i sängen istället..
Bilden tagen en betydligt lugnare morgon...
Och så var det måndag igen... alltså ibland önskar man att helgen hade minst en dag till...känns inte som jag hunnit det jag hade tänkt, det har varit fullt upp hela helgen. Inget snarkande på soffan här inte. Synd för det hade varit skönt! Men så är det ibland, vet inte om det är julstressen som redan har slagit till eller vad som har hänt, jag har listor på vad som skall göras, jag bockar av men så fylls det på hela tiden med nytt! Tiden rusar iväg på grund av det här. Nej, måste slå ner på takten och försöka leva och njuta av nuet! Men först utvecklingssamtal ;) 

5 kommentarer:

 1. Otäckt med Gorm! Hoppas det är nog för ett tag. Här hos oss har det inte märkts alls, inte vindstilla förstås, men normal höstblåsigt. Stackar dig som har hamnat i julstress. Kan du kanske dra ner på ambitionerna?

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Gorm tog oss med storm (milt sagt). Vi klarade oss undan bra. Blåser ännu men inte ens i närheten av nattens vindar.
  Tiden fram till Jul har en tendens att rusa iväg. Alla "måsten" som man själv och omgivningen lägger på våra axlar gör att det ibland känns omöjligt att lösa. Sortera och andas. Julen kommer ändå :)
  Ha det så skönt

  SvaraRadera
 3. Inga jul-listor bort med dem, då blir man stressad och det är inte bra.
  Vi klarade oss från Gorms värsta bus, inte strömlösa, för det är det värsta jag vet.
  Ta det lugnt och njut av advent, kram/ Eva

  SvaraRadera
 4. Oj, vilket oväder ni verkar haft! Vi klarade oss den här gången.
  Listor är bra men bäst att ta allt lite lugnt så man mäktar med julen också...
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Så Gorm tog vägen om er! Men nu är han borta och skönt är det. Vi slapp honom, vi! Och det var skönt det också. Ja, slå av på takten och njut i stället, jag tror det går lika bra.....eller inte.....jag försöker intala mig det hela tiden, men det går ju inte......listor och lappar och så en stor lapp och på den står det, kom ihåg att läsa listorna och lapparna.....
  Kramar

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...