söndag 29 november 2015

Första adventFörsta ljuset tändes till frukosten, efter morgonpromenaden i det vackra vintervädret.... not. Nej, det var inget skönt ute, men desto skönare att komma in i "stugvärmen", det tyckte både jag och hunden. Det är inget vidare julskyltningsväder precis, det blåser och regnet piskar mot (nyputsade) fönster, och det är skönast att vara inne. Mig gör det inte så mycket men många gillar ju att gå på julskyltning. 

Oavsett vad ni gör idag så önskar jag er en fin och fridfull advent!  

7 kommentarer:

 1. Önskar dig detsamma :)
  Det blir ingen julskyltning för oss. Inget som lockar. Sitter hellre hemma i värmen och myser med en tänd brasa och Lussekatter.

  SvaraRadera
 2. Fin första advent till dig med! Jag ska precis ut med hundarna, men gruvar mig lite då det blåser så mycket. Kram

  SvaraRadera
 3. Önskar dig detsamma!
  Här skulle varit adventskaffe idag, men alla var krassliga så vi ställde in, vilket innebär att det blir mycket horisontalläge för vädret är inget att ha här heller kan jag säga. Den där Gorm är på väg!
  Ha det, kram

  SvaraRadera
 4. Här går vi bara och smågnäller över det förskräckliga vädret. Vi får dricka glögg och mysa inne så gott det går. ha en fin söndag och 1:a advent. Kraaam pia

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig stämningsfull adventsstake! idag har jag inte stuckit näsan utanför dörren. Rolle har fått sköta hundrastningarna, men Santos har inte velat gå så långt. Han har krage på sig efter operationen, vilket aldrig är populärt. Ändå är den här ganska liten och dessutom genomskinlig, men han gillar den inte iaf. Han vill helst bara ligga still i soffan.....och vem vill inte det!? *fniss*
  KRAM och TREVLIG ADVENT
  Susie

  SvaraRadera
 6. Tänkte samma som dig, inget väder för julskyltning! Bättre att vara inne och mysa!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 7. Tack detsamma, lite i efterskott! Vi firade genom att baka lussekatter efter receptet du tipsade om häromdagen. Superbra deg och jättegoda lussekatter!!
  Kram Kristina

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...