onsdag 13 april 2016

Att unna sig lite vardagslyx


Jamen nu var vi ju där igen, en bunt tulpaner som jag unnar mig titt som tätt, typ en gång i veckan närmare bestämt... Men snart är det över, snart börjar jag ta in buketter från trädgården istället, så jag får väl suga ur det sista nu! 
Det blev också en tidning med dagens handel, dubbellyx alltså. Tyckte de här tulpanerna var lite speciella i utseendet, det tyckte hon i kassan på Ica också, som kommenterade dem. Att jag sen fick med dem hem var en av de andra kassörskornas förtjänst... jag hann en bit ut på parkeringen när hon kom springandes efter med dem, hade av nån anledning glömt dem på bandet!  

Kanske är stressen som har vaknat till? För nu trappas det nämligen upp här hemma. Maken kommer hem om en vecka, och passar då på att fylla "jämt". Och jag som är lite "layback" när han är iväg, får sätta lite fart nu så det blir ordning på torpet igen...;) Så idag har jag faktiskt inte bara suttit och läst inredningstidningar och ätit chokladpraliner, nej, idag har jag putsat åtminstone hälften av fönsterna här hemma, samt tvättat fåtöljklädslarna och gjort några ärenden. Alltid en början! 

7 kommentarer:

 1. Vilka vackra tulpaner! På ICA??... Du skojar??

  Bra bukett att avsluta säsongen med men antagligen får du lite bonus när maken fyller!
  Sen är det dags för trädgårdens vackra!

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Vilka läckra tulpaner! Annorlunda, men helt underbara. Oj, vad du har legat i idag. Tvätta fåtöljklädslar... det minns jag inte ens när jag gjorde senast. :-)
  Allt gott!

  SvaraRadera
 3. Underbara tulpaner! vi ska ha middagsgäster ikväll, så jag hoppade faktiskt över blommor igår när jag storhandlade (5 fullproppade kassar). Trots att dom hade något som hette piontulpaner och som var ursnygga också, men jag orkade inte bära dom också. Brukar dessutom alltid får en bukett av dom här gästerna, men idag så ger jag mig 17 på att det inte blir så! Skulle vara typiskt!
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Riktigt söta tulpaner! Ser nästan ut som rosenknoppar. Själv unnade jag mig en bunt rosa nejlikor. Gillar bara nejlikor när de är många i en och samma bukett och av samma färg, inte inblandade i andra buketter. Jag vet, det är lite märkligt.

  Ha en fin avslutning på veckan!
  Karin

  SvaraRadera
 5. Så fina och lite ovanliga tulpaner!
  Nog låter det som att du satt ordentlig fart. Jag har inte putsat ett enda fönster än. Det är ju så tråkigt tycker jag, skjuter gärna på det lite till och sen kommer ju allt pollen och då väntar jag tills det går över. Det finns liksom tusen anledningar att göra det senare om jag får bestämma...
  Det är ju skönt när det är gjort förstås...
  Ha en trevlig helg!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Så vackert! Dom ser lite ut som rosor. De är fantastiskt att lyxa till de med blommor. Själv plockar vi in vår blommor och ställer lite här och där. Kram

  SvaraRadera
 7. Oooo, jösses, jag vädrar ett energiryck! Jag är precis nere i en ickeenergirycksperiod. Kan bero på lågtryck, vi har höstregn här, det viner runt husknuten och regnar och himlen är så där mörk, och har varit hela dagen, som den bara är i typ november, så alla lampor är tända inomhus och det är 6 grader ute. Inget bra läge för energi.....
  Tulpanerna var fantastiskt fina!
  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...