söndag 10 april 2016

Vår och vårtrötthet

Oj, så trött jag varit i ett par dagar. Antingen är det efterdyningarna av resan, ja man är ju inte 30 längre! ;) Eller så är det våren som gör det, vad vet jag? Jag har i alla fall bockat av ännu ett par vårtecken den här helgen. Vinterdäcken på bilen är av ✔. Plockat vitsippor ✔. Första humlan  flög förbi idag när jag satt ute och eftermiddagsfikade på altantrappan ✔. Ja, och så har jag beskärt mina rosor ✔. Nu kan man nog säga att våren är här för att stanna, men vi är ju i halva april snart, så det vore väl konstigt annars! 


Måste bara visa en bild till på mina tulpaner, som nu har slagit ut, vilken energihöjare de är, kan behövas när man är trött...!  

9 kommentarer:

 1. År det samma tulpaner som du visade inlägget innan? Fantastiska. Vårtrött, här är en till men jag har mina randiga skäl. Det sägs bli en svår allergivår tyvärr också.
  Ha en bra vecka iallafall.
  Luna

  SvaraRadera
 2. Vilka läckra Tulpaner! Jätte fina :)
  Tröttheten känner jag till men min beror med all säkerhet på allergin och medicineringen för den men den är ändå jobbig men men.. det är som det är och min omgivning får stå ut med min "frånvaro".
  Hoppas du piggnar till snart :)

  SvaraRadera
 3. Nog kan man bli lite vårtrött och en shoppinghelg blir ju lite utmattande det också. Hoppas att du piggar på dig fort!
  Ha en fin vecka!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Alltså, jag har ju missat lite här. överhuvudtaget har jag missat massor dom senaste dagarna.
  Men lampan, hur snygg blev då inte den. Men hur i all sin dar får man färg att fastna på keramik eller vad det nu var för material under?? Det vet dom säkert i färgaffären för det har vi världens bästa i vår lilla stad. Jag blev så inspirerad.
  Och ja, man blir trött, kanske inte av att gå, längre, men av att roa sig och det är mycket värre. Men ni hade iaf kul på er resa till hufvudstaden. Den där jättemallen har jag ju sett på tv och läst om i tidningen, den lär vara stor. Och det blir många steg.
  Ny soffa, kul!
  Hoppas du kan och har hunnit vila ut nu, att vara vårtrött eller roadtrött är jobbigt.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. All vårluft kan man verkligen bli trött av för att inte tala om shopping. Fantastiska tulpaner. Håller med om att de ger riktig energikick!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 6. Sötaste vitsippsbuketten! Hoppas du piggar på dig. Jag känner mig också rätt slut:) Man är väl inte van vid sol och gott väder:).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. Det är mycket man ska hinna med nu när det ÄNTLIGEN är riktig vår! Och visst blir man trött. Men än har man MASSOR av saker man ska hinna med. Just nu är det omplanteringen av ALLA mina frösådder samt grovrensning av alla rabatter plus räfsning av gräsmattan plus.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 8. Man tycker att våren borde göra en pigg, men jag har också varit otroligt trött senaste tiden. Själv skyller jag på förkylningen som aldrig vill ge med sig.

  Härligt i alla fall att kunna checka av en massa vårtecken!
  Kram, Karin

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...