lördag 30 april 2016

Nu händer det grejor...

Det kom ett stort paket häromdagen. Vi fick lite huvudbry, hur skulle vi få in denna tvåhundrakiloskoloss  i trädgården? 

Men det gäller att vara fiffig, efter lite funderingar inköptes hjul som skruvades på, typ lådbilsvariant... Här tar jag inte åt mig äran, inte överhuvudtaget med detta badtunneprojekt förresten. Fråga min man, han har svettats med stenläggning och dylikt medan jag i princip bara har pekat ut hur jag vill ha det... (man skall göra det man är bra på...!) 

...och in kom den genom grinden, med hjälp av några starka karlar! Nu återstår en hel del fix innan den kan sättas i bruk, det är rörmokare och elektriker som skall till innan vi kan njuta av ett bad.  

Ungefär i samma veva som maken svettades med tunnan, kom några och tittade på soffan, och så åkte den iväg. 

Så för tillfället ser det ut så här, med två fåtöljer. Det blir först till kvarn vid tevedags! Och inget soffhäng förrän nya soffan har kommit. Tur det är fint väder så man inte vill ligga inne och slappa ;) 

Önskar er en fin Valborgsmässoafton! 

4 kommentarer:

 1. Att få in tunga saker i trädgårdar är inte det enklaste inte! Så fiffig lösning ni kom på. Mysigt att kunna bada varmt så småningom. :)
  Fin valborg till dig också.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Så spännande!! :-) Och vilka fina tulpaner..

  Trevlig 1:a Maj!!

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Så härligt med nytt bad och ny soffa så småningom! Då kan ni njuta både inne och ute!
  Härligt!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 4. Mycket på gång!
  Men vilken vacker blå himmel ni hade! Finns inget som en blå himmel i Sverige. Vi har s k blå himel här i Wales också, men denär aldrig riktigt blå. Konstigt!
  Men uppfinnesrikedom kommer man långt.
  Ha en trevlig 1:a maj!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...