måndag 6 juni 2016

Blågult

En fladdrande blågul flagga, i sol och mot en riktigt blå himmel. Visst är den vacker, vår symbol för Sverige; mellanmjölkens land, landet lagom, gamla Svedala, Moder Svea. Kärt barn har många namn. Jag är så glad att jag har förmånen att leva och bo här. Här finns så mycket vackert, och här känns förhållandevis tryggt på många sätt, i en orolig värld... 

Önskar er en riktigt fin nationaldag! 

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen en vacker flagga. Min förra chef tyckte inte det. Men hon kom från Norge!

  Heja Sverige!

  SvaraRadera
 2. Vi är lite bortskämda ibland och uppskattar inte riktigt det vi har.
  Hoppas du hade en fin nationaldag, det hade vi. :)
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. Håller alldeles med dig! Och hade vi varit ett land ihop med Norge så hade det varit alldeles ännu mera perfekt! Nej, allvarligt, vi har det så jättebra här uppe i Norden!
  Du, jag har också sockor på natten, annars kan jag inte somna, det är nåt konstigt med det där. Ibland kan jag vara utan, men sällan! Då är vi i alla fall två!
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Visst är det ett "lagom" land, alldeles precis lagom för mig!
  Nu vill jag däremot ha regn, massor av regn. Ja, kanske inte som i Frankrike, men en 20-30 mm skulle sitta bra. Det åskar faktiskt över havet - och förmodligen regnar det där (helt i onödan) - så jag håller tummarna för att det åtminstone ska komma en skur. Och precis nu kom den.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 5. Det är så fint här i vårt land! Vi åkte mc hela helgen och såg många flaggor i det ljuvliga somriga Sverige. Underbart!
  Ha det fint!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...