söndag 19 juni 2016

Bröllopshelg

Oj, vilken helg! Min systerdotter har gift sig, och som jag berättat förut så skulle jag och syrran göra bröllopstårtan. Ett stort och viktigt uppdrag, hedrande och lite läskigt... I alla fall, så åkte syrran och jag ut till Bläse Kalklada i fredags, där festen skulle hållas, med våra tårtor. Det tog sin lilla tid att garnera dem, tur vi hade både fika och kvällsmat med oss...;) Här kommer några bilder från dukningen, bilderna är tagna kvällen innan bröllopet. 
Vimplar som bruden sytt. 

Namnskyltar skrivna på stenar. 

Överallt små handmålade skyltar,  om filtar om vi frös, paraplyer (som inte behövdes som tur var!) eller som här ett litet kit på toaletten!  Allt i samma naturnära tema, in i minsta detalj. Det är ett par med känsla för detaljer och inredning!
 Och här ett par bilder på brudparet, så himla fina och här var intet öga torrt...

Och vilken härlig fest! Så många fina och känslosamma tal och även här var det svårt att hålla ögonen torra, men vad gör väl det? 

Idag har det varit lunch med presentöppning. Och efter det däckade jag i soffan kan jag säga... I morgon visar jag hur tårtorna blev! 

4 kommentarer:

 1. Vilken underbar helg! Men vilket förtroende att få göra bröllopstårta! Det måste blivit en hel del tårta till alla de gästerna! Vad spännande att få se tårtorna sen!
  Ha en riktigt fin kommande vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så ljuvligt! Och vilken dukning... så fint! Alldeles för sällan är det bröllop nuförtiden! Alla smyger iväg och kommer tillbaka gifta utan att man anat. Har hoppet om barnbarnen, de två giftasvuxna...
  Vill gärna se tårtorna!

  Önskar dig en fin början på midsommarveckan!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vilket fantastiskt bröllop! Och vilken fantastisk miljö festen hölls i!! Och vilka dekorationer.....
  Jag förstår att pressen på er att få till vackra tårtor som passade in i temat var skrämmande. Men ni grejade det säkert. Det ska bli kul att få se bilder på dom.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 4. Så vackert dukat bord. Väl genomtänkt in i minsta detalj. Fint!
  Vill också se tårtorna...
  Ha det bäst. Åsa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...