onsdag 8 juni 2016

Vid ett gult hav...

...bor en av mina vänner, några mil utanför stan. Det är ett stort nybyggt hus, som faktiskt började som ett litet torp, men så växte det efter hand och bidde ett riktigt stort och fint hus, med 38 stycken fönster! 
Bara i köket finns 7 stycken fönster... 
...och en altandörr. Lite svårt att få till den gula färgen på rapsfältet utanför på bild, men i verkliga livet är det riktigt gult! 


Går man ut på altanen syns det bättre! 

Gillar verkligen dessa fönster, med djupa fönsternischer! 
Riktigt vackert, och så fågelsång till det, och den där riktiga tystnaden som bara infinner sig ute på landet, långt från landsvägar och grannar... Nästan så jag kände för en kort stund att det inte vore så dumt att bo på landet ändå... men sen vaknade jag till när jag körde hem, för bilkörning tillhör inte mina favoritgrenar...;) Men annars så, så vore det toppen! 

6 kommentarer:

 1. Fint hus, men så stort och med så många fönster! Dom måste vara många i den familjen!!
  Har en väninna som bor i tingshuset i Levide. Dom har 32 fönster som det var dags att renovera. Det skulle kosta 8000:-/per fönster! Dom har nu i hettan jobbar med att själva göra iordning dom!!
  Hoppas regnet kom till dig.
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera
 2. Oj,blev plötsligt förflyttad hem till skåne,där rapsfälten oxå lyser gula.Är så vackert.Så vackra fönster dina vänner har,o huset ser helt underbart ut.

  Ha en skön kväll.
  Kram Marianne

  SvaraRadera
 3. Det är så vackert med dessa gula fält.Vilket fint hus du visar men bara tanken på att putsa alla fönster får mig att stånka lite här. Ha Ha! Jag bor på landet och trivs med tystnaden fast bilkörningen är inte lika roligt, särskilt inte på vintern. ha det bäst! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Så vackert på alla sätt, huset, rapsen, utsikten, men jag skulle nog leja nån att putsa alla fönster!
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera
 5. Oj så mysigt och fint! Vilken utsikt och vackert hus! Ja det lantliga livet har sina fördelar och nackdelar, men mest fördelar (om man gillar bilkörning ja) hi hi.
  Ha en glad dag!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Där ligger jag i lä när det gäller antal fönster! Vi har 26 i vårt hus och det räcker till när de ska putsas, det lovar jag! Vilket fint hus i fin miljö. Jag gillar ju att bo på landet så det huset är helt i min smak.
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...