måndag 2 december 2019

Adventshelg

Jag hann knappt få upp de "vanliga" sakerna, så var det dags för julpynt, i mitt nya hem. Jag brukar ju vilja pynta nån vecka innan advent, men i år fick det verkligen bli i sista minuten, för tid har inte funnits innan dess. Men det som är bra med att flytta i november, är att man slipper putsa fönster till advent! 😆
Inser att jag inte bor i ett stort hus längre, här är färre fönster och färre möbler att ställa pynt på. Nu kan jag sakna mina skänkar och skåp, som inte fick flytta med... Men man tar vad man har, och min favorithäst, fick stå här på hallbyrån.

Här får ni en liten kik på mitt kök. 

...där jag nu också har invigt julbaket! 

3 kommentarer:

 1. När man haft ett helt hus att dekorera så får man lov att välja bort lite av grejorna. Jag har en hel låda på vinden som är över. Även om man (jag) tycker om alla sina (mina) saker så måste man (jag) välja. Och faktiskt blir det mer sparsmakat för varje år. Fin adventspålle som passar bra där! Och nu är din ugn invigd också!

  Ha det fortsatt fint!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Varje år tänker jag att jag inte ska dra fram så mycket julgrejor, men jag kan liksom inte låta bli. Vi (jag) har ett helt garderobsskåp smockfullt plus lite på andra platser också, jag älskar att pynta!
  Vilket otroligt snyggt kök du har, helt i min stil. Ja - alltså av det lilla man såg, men man kanske får se mer snart? Älskar grått - var lägenheten nybyggd!?
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. Ser som vanligt mysigt ut hos dig...köket ser ljuvligt ut!
  Önskar dig en mysig decembervecka :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...