onsdag 4 mars 2020

Blogg och trädgård och väder

Vårmånaden är här! Det betyder ny bloggheader, bort med snöbilderna (typ den enda snön man fick se i år..?) och in med pärlhyacinter och snödroppar! IRL (In real life) betyder det väl att det blir varmare (nja, vintern var ju rätt "varm" så det är väl egentligen ingen större skillnad mot i december.... ) och ljusare och längre dagar (okej, då det stämmer väl även fast det varit rätt så jämngrått en längre tid...). Nej, nån direkt vårkänsla har jag inte i kroppen ännu, men det kommer väl snart! 


Tack för tips om huruvida jag skall ha häck runt min trädgård eller inte! Fick tre olika förslag och alla lika bra! Måbärshäck blev jag nyfiken på, och det där med pioner och stora perenner som skapar rum låter också som en bra idé! Sen det där med att man skall "bo in sig" en säsong, det är väl både klokt och smart och så får det nog bli! Får se om jag lyckas hålla mig... 😆

Det var väder och trädgård, nu till nåt helt annat. Jag har fått flera kommentarer om att det är problem när man kommer in här på min blogg. Man omdirigeras till spam-sidor! Jag har själv det problemet ibland, men bara när jag går in från min mobil, inte från datorn? Har ingen aning om vart problemet ligger, och hur man gör någonting åt det? Har nu rådfrågat min systerson och tillika datorexperten i släkten, men inte heller han visste vad man skulle göra åt det... 😟Hm, någon annan här som haft samma problem och vet hur man åtgärdar det? 

7 kommentarer:

  1. Aldrig haft problem med att komma in hos dig. Fiiin header!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Använder mig inte av nån mobil och här från min dator så fungerar det bra! Skönt att se lite vårblommor på din header!!
    När det gäller måbärshäck så satt jag det på en sida av vår hörntomt i Stockholm är det inte fanns nåt tidigare (två andra sidor mot gatan hade amerikansk hagtorn - totalt livsfarlig, både för djur och människor) men blev inte så glad över den. Ganska trist och oansenlig.....Ska du ha häck så finns det en massa andra betydligt snyggare arter. Speciellt här på Gotland där det är så bra klimat. Men tänk på att eftersom du har en liten tomt måste du ha en häck som du klipper och det är inte världen roligaste jobb!
    KRAM/Susie

    SvaraRadera
  3. Ibland dyker det upp en annan blogg, men jag klickar snabbt på din blogg i mina favoriter och då blir det din blogg så jag kan läsa den. Jag har samma problem med en annan av mina favoriter. Vet ej vad det beror på, men är jag bara beredd när jag vill läsa den så går det bra- Jag använder min statinära dator när jag läser.

    SvaraRadera
  4. Inga problem med att kika in till dig :) Jättefin header och jag önskar dig en mysig lördag...
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  5. Jag kom in på din blogg direkt,kanske hade tur.
    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  6. Varenda gång jag besöker din blogg så blir det omdiregerat till en helt okänd kryptisk sida,Det började i och med att du flyttat, jag använder alltid stationär dator. Känns inte ok om det inte fixas, synd för jag är en stor favorit av din blogg

    SvaraRadera
  7. Jag kommer alltid till en annan blogg när jag ska kolla din blogg ( ibland sex-sida! ). Tråkigt, för jag blir rädd för virus på datorn, så jag loggar inte in så ofta jag vill. Älskar din blogg, annars :)
    Jag är inget proffs, men jag tänker kanske är det någon som lagt in nåt i din html-kod som omdirigerar besökare? Om du har någon som kan html-kod,så kan de titta på den som hör till din blogg och se om de kan ta bort denna omdirigering.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!