söndag 6 juni 2021

Firande i dagarna två

Idag har flaggorna vajat runtom i Sverige. Och i min släkt, firas det som vanligt för ett av syskonbarnen, och för första gången också för första syskonbarnbarnet, som alltså blir ett år idag! Lilla Aron, föddes alltså på sin morbrors 21-årsdag! 

Så idag har det varit kaffikalas ute i Gnisvärd. Men redan igår firades lilla Aron, för då var det dop för honom, i Gnisvärds strandkyrka! Han var så duktig inne i kyrkan, han var i famnen hela tiden men lite på slutet fick han komma ner och pyssla lite med leksakerna. 

Sen blev det gofika hos syrran i Gnisvärd, coronaanpassat med färdiga fat! 

Och lilla Aron styrde stegen mot presentbordet! 
Eftersom han nu är döpt efter vår morfar, som var trädgårdsmästare, tyckte jag att ett äppelträd var en bra present, hoppas det blir god skörd! 

Oj, vilken varm helg vi har haft, ja det verkar ju ha varit så på många ställen runtom i landet. Sommaren är verkligen här! 

 

Och min Harry är äntligen piggare igen! Han blev sjuk för en dryg vecka sen, så han fick åka in akut och operera tarmen, som var helt igentäppt, och infekterad. Trodde ett tag att han inte skulle klara sig, och veterinären verkade inte helt övertygad heller... Men nu så, nu mår han bra, om än lite slöare än vanligt.

2 kommentarer:

 1. Vilket härligt firande av lille Aron! Klart att han ska ha ett eget äppelträd :)
  Skönt att Harry är bättre också, lite sol och vila gör nog susen!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 2. Vilket fint kalasande!
  Kakorna ser god ut och det lilla födelsedagsbarnet ser nöjd ut.
  Ha det bra!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!