tisdag 1 juni 2021

Rosa fluff

Där jag bodde förut hade jag ett prydnadskörsbär, och jag älskade verkligen det här rosa fluffet så här års. 

Och till min glädje har vi två sådana träd här på föreningens gård, utanför min lilla plätt. 
Så på väg till soprummet passerar jag dem, samt även det här lilla mindre trädet. Tycker det är urgulligt, till både formen och så själva blommorna. Jag säger till mig själv varje dag; "Paxen att gå ut med soporna!". Som tur är så är det ingen som säger emot... 😏

Någon som vet vad det kan vara för något träd? 

Första juni idag, betyder ju att det är sommar!? Ny årstid betyder också ny header, men när jag bytte till sommarkostymen, så blev den som en liten plutt uppe i hörnet, jag fattar nada? Ja, ja, det får jag ta tag i sen. Nu skall jag gå ut med soporna! Tjingeling! 

4 kommentarer:

  1. Rosa fluff det är fint det. Jag har inte ens testat. Alltid något kul att titta på när man går ut med soporna. Har läst att många har problem med att ändra headern. Kraaaam Pia

    SvaraRadera
  2. Det är mycket rosa fluff just nu och det är härligt! Och livar upp när man ska ta ut soporna.
    Hos mig har rosenapeln, Malus floribunda, precis slagit ut, och ditt "okända" träd ser väldigt lik ut så det kanske kan vara ett tips.

    Allt gott! Ulrika

    SvaraRadera
  3. Härligt med rosa fluff men ingen aning om vad det är för träd! Huuu jag vågar inte göra någonting med bloggen, de ändrar och ställer till det så fort man vill fixa/ändra något där...inte tusan ska man väl behöva ha teknisk support för att ändra något!! Hoppas du får till en lite större header :)
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  4. Så vackert! Vad härligt att du har dessa alldeles när dig.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!