onsdag 8 september 2021

Boktips

Sommaren 2021 blev ju sommaren då jag plöjde böcker, som jag inte gjort på många år. Jag är ju en periodare, och brukar läsa på sommaren, men det brukar bli kanske tre, fyra stycken sammanlagt. I år läste jag sju stycken under semestern, men jag får "skylla" på värmen, jag orkade ju inte göra så mycket annat... 😏 Men sen fortsatte jag av bara farten med några till. Fyra av dem läste jag som e-bok, på mobilen. 
Efter boken Små glädjeämnen som jag tipsade om sist, blev det några till innan min prenumeration på Nextory tog slut. Här ovan kan ni se vilka och hur jag har betygsatt dem. Där kräftorna sjunger, blev väl inte för inte Årets bok 2020, den var svår att släppa ifrån sig. Även Sista sommaren kan jag rekommendera. Fin och varm berättelse om vänskap - feelgood!   

Nu har jag lånat några böcker från bibblan, får se om mitt läsflow håller i en stund till... 😏

4 kommentarer:

  1. Där kräftorna sjunger har jag sträckläst sååå bra. Håller på med en annan nu De fyra vindarna. Härligt att komma igång med läsandet igen. Kraaam pia

    SvaraRadera
  2. Precis vad jag behövde! En massa bra lästips! Noterat alla 4 böckerna...börjar väl med Där kräftorna sjunger då :)
    Ha en fin helg nu!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  3. Tack för boktips. Det behöver jag. /Knatten

    SvaraRadera
  4. "Där kräftorna sjunger" var en pärla av rang. Då har jag ändå läst flera tusen böcker, både som privatperson och som bibliotekarie.

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!