onsdag 13 oktober 2021

Och där gick jag i mål...

Sorry för dålig uppdatering här... Har varit strängt upptagen att se om min favoritserie Downtown Abbey, som jag började se i mitten av september, och som jag nu blev klar med i går kväll... Ja, puh, lite manisk blev jag allt. Vi pratar alltså sex säsonger, sammanlagt 52 avsnitt... Lite som ett Marathon alltså... Men den är verkligen såå bra! Den utspelar sig i England, på 1920-talet, passar mig som alltid varit intresserad av hur folk har levt förr i tiden. Sen är det drama, kärlek och intriger,  vackra miljöer, och så deras brittiska accent på det... 

Till mitt försvar har jag inte sett något annat på teve den senaste månaden. Om man tänker så så har jag sett ca 2 h teve i genomsnitt per dag, och det får väl sägas vara normalt? 

Finns på Netflix, om någon blir sugen 😉 Där finns också filmen som kom för två år sen, så den skall jag ännu njuta av. Igen, såg den förstås på bio när den kom ut. Och vet ni, det kommer en film till, lagom till jul! Yeah! 

Är jag knäpp, eller finns det fler som blivit så fast i en serie? Ge mig gärna tips! 

4 kommentarer:

 1. Håller med dig! Så bra. En annan nästan lika bra serie på Netflix är Familjen Brigerton, bara 8 avsnitt. Annars är jag dålig på serier. Ser fram emot julavsnittet om Downtown Abbey!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Här är en till som håller med dig! Den är jättebra och jag har sett alla avsnitt som gått på TV. Är ju anglofil och gillar för det mesta allt dom gör. Dom har både skickliga manusförfattare, producenter och fantastiska - och många - skådisar!!
  KRAM/Susie

  SvaraRadera
 3. Draga mea,
  E o bucurie sa faci ceea ce-ti place...pana la urma! Fiecare cu placerile lui, nu e in neregula nimic.
  In casa noastra nu avem televiziune de mai bine de zece ani! Ne-am cumparat o casuta cu curte si petrecem aproape tot timpul afara cu prietenii! Acum ca serile sunt mai lungi si mai reci, petrecem timpul in mica cabana din spatele curtii... tot cu prietenii.
  Apoi fiecare cu Laptopul sau! Selectiv si preferential!
  Cele mai calde salutari,
  Mia

  SvaraRadera
 4. Åhh bästa serien ever! Jag har nog inte sett alla avsnitt men jag tror jag ska börja från början och se alla...och filmen! Perfekt syssla i mörka november :)
  Ha en fin helg!
  Kram från ett blåsigt Öland & Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!