torsdag 17 mars 2022

Gjort några tavlor

Man gör ju sina tavlor då och då, vissa mer sällan än andra... Jag målade några tavlor för typ ganska exakt 9 år sen... och nu äntligen kom lusten för skapandet på målarduken tillbaka. Fick för mig att jag skulle måla en tavla till dottern som fyllde år i februari. Hon är född i fiskarnas tecken, så jag försökte få in det som ett tema, och så ville jag måla lite abstrakt, vilket inte är det lättaste! Nåja jag fick till en tavla, men blev så väldigt osäker på om det verkligen skulle bli uppskattat. 


Så jag gjorde en till, och så tänkte jag, om hon vill ha någon av dem så får hon. Och hon valde kvinnan med horoskoptemat.  

Vilket min yngre dotter tyckte var konstigt, för hon tyckte den med blommorna var så mycket häftigare. Så hon la in en "beställning" på en sån, men den skulle vara lite mer dämpad i färgerna. Så då blev det denna. 

Alltså det är så roligt att måla! Det är terapi! Dock vill jag inte riktigt ha sådana här slags tavlor på mina egna väggar, men de är väldigt roligt att måla!  

6 kommentarer:

  1. Men jösses! Vilken talang du har. Så kul... rena Gynning.
    Fortsätt måla vetja!

    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Vad kul att du tagit upp måleriet igen.
    Jättefina!
    Skön söndag!

    SvaraRadera
  3. Men så fina tavlor!! Wow!! Visst är det kul att måla, se färgerna flöda och det är så otroligt avslappnade...inspirerande. Nu vill jag se mer av dina alster framöver, måla på nu :)
    Bästa kramen från Titti

    SvaraRadera
  4. Otroligt coola tavlor, Gunilla! Vilken talang du är. Ser definitivt ut som något från ett galleri på "fina gatan". Ny karriär för dig, kanske? :-)

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!