tisdag 24 april 2012

Man tager vad man haver


För ett tag sen hittade jag några gamla gardiner i linneskåpet, när jag rensade. Jag har inte använt dem på evigheter, men aldrig nänts slänga dem. Romantiska med rosa rosor har jag väl tänkt att de kan passa i ett rosa flickrum kanske. Men det lär ju inte bli av så nu tog jag och sydde ett par kuddar av tyget.
Som lite kuriosa så visar jag en bild (fotad ur fotoalbumet därav kvalitetén) hur det såg ut när det begav sig, i början av 90-talet, i förra huset. Det var den enda bilden med den gardinen som jag hade, men man kan få en liten glimt i alla fall i vänstra hörnet. Både tapet och gardintyg var från samma collection, från Laura Ashley. Kan ju tycka idag att det blir lite oroligt med det mönstret på tapeten i hela rummet, men då älskade jag det =)

4 kommentarer:

 1. Det blev ju jättefint med det tyget som kuddar. Lite kul att jämföra sovrummet då och nu. Så mycket lugnare inredning och möbler är på nu-bilden. Jättefint har ni!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vad fint det blev. Kul med bilder från förr då ser man hur smaken förändras och modet med för den delan. Jättefint som du har nu. Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Sååå snyggt det blev....och allt annat är snyggt med. Klokt att spara tyget för det kostar kosing idag eftersom det är på modet med rostyger igen.//helen

  SvaraRadera
 4. Hej och tack för hälsningen!
  Jo, det är mysigt med missar som kommer upp i sängen och kurrar men fästingarna hoppar jag gärna över!
  Visst är det kul att hitta nya användingsområden för saker man inte längre använder, så de får nytt liv. Mina sovrumsdörrar byggde jag av ivar hyllgavlar som jag inte längre behövde.
  Ha det gott och lycka till med dina fina projekt!
  Vi ses igen!

  MVH
  Linnea Silversmed

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...