onsdag 9 oktober 2013

Ville mycket - blev inget


 
Vissa dagar bara smiter förbi på nåt sätt...utan att det blir något av dem... Idag har det varit min lediga dag och jag tänkte få en del gjort. Men icke, vaknade i morse och kände mig bara såå seg. Och då skall man väl lyssna på kroppen, eller hur? Efter en mycket lång frukost i morgonrock så fick jag i alla fall till mig någotsånär så jag kunde åka och göra en massa ärenden på stan. Jag åkte till EM och tittade på en matta till vardagsrummet som jag till slut bestämde mig för. Men just när jag skulle betala så blev det strömavbrott så det gick ju inte. Väntade en liten stund men insåg efter att ha kollat på nätet att hela Gotland visst var utan ström, så då åkte jag hem, med alla mina ärenden ogjorda.
 
Sen kom jag visst av mig och eftermiddagen spenderades i soffan...skönt men lite onödigt. Låg i alla fall där och planerade allt jag ska göra i helgen ;) Tänk vad kreativ man kan vara inuti hjärnan, det är bara kroppen som strejkar ibland...
 
Det är så mycket jag vill göra, piffa lite hemma... Inte nåt alldeles nödvändigt men ändå... Jag är i alla fall väldigt glad åt min nya stora murgröna och kruka som jag köpte till mig själv i förra veckan - har en del presentkort i gömmorna, som passar alldeles förträffligt när man springer på nåt som man gärna vill ha!

9 kommentarer:

 1. Ibland är det skönt o bara slappa o njuta av ledigheten.,fast du hade ju tid o visa ditt fina fönster.

  Ha det gott
  Kramiz Marianne

  SvaraRadera
 2. Jag brukar säga att då är det bäst att vila för man har tänkt sig trött och du gjorde ju faktiskt ett rejält försök men elens makter var emot dig.
  Du skrev roligt, igen. på min blogg, om inspiration och möbler och sånt och hur man tänker fram och tillbaka osv, jag fick mig ett gott skratt!
  Jag byter nog inte bort alla mina färger, jag trivs med dom. Men man får göra ett litet lyft ibland så att det fräschar till sig lite. Jag skulle nog ha bott i England i en riktig gammal cottage med mycket tyger och mycket blommigt, och golven tapetserade med mattor från vägg till vägg.......nåja!
  Fin murgröna!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Allt man mår bra av är nödvändigt.
  Alltså...att piffa hemma är en nödvändighet.

  Ha en skön kväll!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 4. Som det kan bli :) vissa dagar blir som sagt inte som man tänkt sig men jag tror att man i bland måste unna sig att bara gå och strosa en hel dag utan att göra någon nytta alls, bara vara men jag förstår din frustration över att du inte fick uträtta dina ärenden.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 5. Vilken härlig blomma du har där i fönstret. Jag lyckas aldrig med dem tyvärr.
  Angående Ektorp så har vi två treor också, två katter och en liten. Det går toppen. De tvättas max tre gånger/år men två gånger emellan kan jag ta bara sittkuddarna också, de blir lortigast (brukar passa på att tvätta på våren och hösten när man kan hänga ut dem). Grejen är den att man ser inte att de är skitiga om man inte har något kritvitt bredvid att jämföra med vilket jag aldrig trodde. Om det inte är värsta fläcken då förstås:)
  Vi köpte en soffa för bra många år sedan och det tyget krympte samt svårare att få på. Den sista och fåtöljen köptes för något år sedan och mycket bättre kvalité på tyget samt kraftigare dragkedjor. Det gamla tyget får vi kämpa bra med men inte alls de andra. Har ALDRIG strykit dem, jag drar lite försiktigt direkt efter tvätt och rätar ut hörnen bara. De blir raka nästan på en gång sen. Tvättar alltid med vanish blek och oftast 40 grader, allt går bort. De är verkligen sköna och prisvärda.

  Ha det bra

  Kram Teres

  SvaraRadera
 6. Låter som att du har haft en alldeles perfekt och lugn dag :) ibland kan det vara skönt att bara göra inget/väldigt lite :) Karin

  SvaraRadera
 7. Ibland får man unna sig att inte göra så mycket "nytta". Det kan vara precis det som krävs för att få ny energi.

  Kram!

  SvaraRadera
 8. Älskar din rubrik, var helt perfekt till ditt inlägg! Sen var det skönt att läsa att det var fler som hade tröttnat på att vara energiska idag. Ibland måste man få vara lite lat.....

  SvaraRadera
 9. Jag tror att ibland är det nyttigt att inte göra nånting alls. Livet är så fiffigt att det inser när det är dags för en paus. Så onödigt är det inte på något sätt min vän. Söt murgröna!

  Ha det gott.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...