måndag 5 mars 2012

Nämen!


Nä, nu tror jag killarna har missuppfattat situationen. Den här lådan var inte tänkt som någon ny mysplats till dem, utan här skall det - om allt går vägen - komma valpar om några dar. Men det är ju typiskt katter, man bara måste undersöka allt nytt, och sen när det låg några dynor där var ju saken klar...(kan nästan höra dem "prata" med varandra - Pax den här!) Stina däremot - den blivande modern - är däremot helt likgiltig till lådan, och då är hon ändå född där... Men nej, hon ligger hellre uppe i en av våra sängar...hm...så det kan bli!

8 kommentarer:

 1. Tack matte för att du ordnat en varm och trygg plats. Ha en skön vecka! Zinnia

  SvaraRadera
 2. Åh, ska ni då smått?! Så roligt och spännande. kram

  SvaraRadera
 3. Åhh.. skall det bli tillökning? Det var väl trevligt och gulligt med för den delen!
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 4. Åhhh inget är väl som väntans tider eller hur. De kanske bara värmer upp de små sötisarna. Ser fram emot att få se de små sötisarna sen. Ha en fin vecka..

  Kram Lisa

  SvaraRadera
 5. Fler Goingar på gång ?? De är ju femtomfiffiga, de små herrarna du har- Dessutom JÄTTEsöta
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 6. Oj, det kanske blir så att du och din gubbe får trängas med ett tiotal hundar när valparna kommit!? Eller också får ni kanske flytta ut från sovrummet helt och hållet!? *fniss*
  Du tar väl bilder och lägger ut hoppas jag.....

  SvaraRadera
 7. Så spännande med små gulliga goa valpar.
  Tack så jättemycket för Gotlandstipsen =) Vi besökte faktiskt Bottarve när vi var på Gotland för tre år sedan...en jättefin gård. Jag älskar gamla gårdar, museér, naturen, alla ruiner...kort sagt tycker jag om ALLT med ön. Jag har pratat mig så varm om Gotland att två familjer i vår närhet också ska semestra där i sommar =)...och det var någon som frågade om jag är gotlänning när hon hörde hur jag pratade om alla sevärdheter och allt vackert som finns på Gotland.

  Kram Linda

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...