torsdag 29 mars 2012

Torsdagsfix och trix


Om nu onsdagar är sköna lediga "görvadduvilldagar" så är torsdagar desto mer inrutade. Så här såg dagen ut idag, ungefär som de brukar se ut;
Jobba 8-16 (hem på lunchen och släppa ut Stina en stund, de andra är i hundgården så normalt åker jag inte hem på luncherna)
16.30 lämna stortjejen vid handbollsträningen
17.00 lämna lilltjejen vid gympan
17.30 hämta stortjejen
18.40 hämta maken vid flyget
19.00 hämta lilltjejen vid gympan
Däremellan skall man fixa nån form av kvällsmat till oss och ge hundarna mat. Puh. Det är tur att inte alla dagar ser ut så här, då vore man en trasa...=)
Nej, nu skall jag snart sjunka ner i soffan och se på finalen i Biggest Loser. Jag är så fascinerad av deras energi och vilja till förändring! Och i morgon är det fredag - så skönt!

3 kommentarer:

 1. Pust till att ha det så inrutat. Jag förstår att du behöver din onsdag! Hoppas att du nu njuter framför TV. Ha det skönt! Zinnia

  SvaraRadera
 2. Så fint bilde øverst på innlegget. Må ellers si a du får slappe av når du har muligheten. deilig at det er fredag i morgen og påske!

  Glad påsk

  SvaraRadera
 3. Oj, du har verkligen torsdagarna inrutade men då kan det väl vara bra att som du skrev i ett tidigare inlägg, ha matsituationen fixad!
  Har läst tillbaka och och tittat på dom små. Så underbart gulliga dom är, det är ju vid 3-4 veckorstiden dom börjar bli som sötast. Innan ser dom ju mest ut som små feta korvar. Fast söta korvar förstås! *fniss*
  Sen måste jag ju fråga om din privata halvåttahosmig-tävling. Hur har det gått? Har ni haft fler träffar? Jag är enormt nyfiken och funderar faktiskt på att ha några väninnor här och göra samma grej.
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...