onsdag 28 mars 2012

Ny onsdagsvanaOnsdagen - näst efter fredagen den bästa vardagen i veckan om du frågar mig. Jag är ledig förstås (hm, varför är det så skönt att va ledig om man nu trivs på sitt jobb...?) Nåväl. Idag har jag varit hos frissan, städat, och så har jag storhandlat, mitt nya "onsdagsnöje..." Storhandla har inte varit min grej förut, utan jag har handlat lite då och lite då och lite typ varje dag, och ca en halvtimme innan vi skall äta går jag ut till kylskåpet för att kolla vad som finns hemma... Detta har jag tröttnat på för länge sen, och grundar sig väl egentligen på att jag tycker det är så tråkigt att laga mat. Nå, för tre veckor sen bestämde jag mig för att bli en "bättre" människa och börja planera. Kanske kan vara dags när man passerat fyrtio med råge?

Idag visar jag soffhörnan som har fått lite vårligare kuddar, ett par är nya medan andra kommer från linneskåpet. Jag vill ha lite ljusare, pastelliga färger på våren och sommaren. Ny pläd från Åhlens. Ranunklerna från Stockholmsresan står ännu.

6 kommentarer:

 1. Välkommen i klok-klubben! Jag veckohandlar också och skriver matlista, enkelt och billigare och så får man så mycket tid över! Sen följer jag inte veckolistan till punkt och pricka utan kan skifta dag efter humör.
  Så fint vardagsrum och så hållbara ranunklar!

  Onsdagskram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag är lite "on-off" när det gäller storhandling. Just nu är jag väldigt "off". Sen håller jag på att "inskola" min 20-åring i "vuxenlivet" så han brukar skickas till ICA och det går riktigt bra!
  Vad fint du har det i ditt vardagsrum!
  kram Anette

  SvaraRadera
 3. Det är smart att veckohandla. Jag försöker att göra det, men ibland faller jag ur min vana och då får jag sparka mig själv lite lätt för att falla på rätt bana igen ;-) Jag har även blivit bättre på att planera familjens kvällsmat...sätter mig med någon kokbok för att få nya ideér...det är ju så lätt att alltid köra på gamla "inlagade" rätter :-) Det fungerar inte alltid men oftast.

  Ha en trevlig onsdagkväll.
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Känner så väl igen mig. Storhandla och planering av mat är det som jag ska bli bättre på. Men jag fortsätter att kolla i kylen 20 minuter innan middagen... Snygga kuddar!Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Skönt att få undan allt redan på onsdagen, för då blir ju helgen fri till att göra en massa roliga saker! Men middagen slipper man tyvärr inte så ofta undan ifrån... kram

  SvaraRadera
 6. Jag veckohandlar på torsdagar! Så himmla skönt att kunna slippa det resten av veckan. Tittar på en av dina kuddar med tulpaner är det Svenskt Tenn? Tyget liknar de bordstabletter jag fick av en kär väninna. Själv har jag kuddar från Åhlens köpt på deras fantastiska reor. Jag önskar dig en härlig dag! Zinnia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...