torsdag 1 mars 2012

Tulpaner igen...


Nä, nu har hon väl ändå snart mjölkat ur ämnet tulpaner tänker säkert någon - och det var därför jag varnade i rubriken också, ifall nån är gruvligt trött på alla bilder och inlägg om tulpaner... Jag tänkte själv häromdan att nu skall jag nog inte ta fler tulpanbilder. Men så fick jag en lila tulpanbukett i måndags och genast såg jag ju inlägget framför mig, när jag placerade buketten med ugglekudden i soffan. Så här snygg var den tillsammans med orange tulpaner, och nu ser jag att den är som gjord för lila tulpaner!

Jag känner mig lite tjatig på fler sätt - för den här lilla missan är ju med på ett hörn lite då och då... men är man så söt så kan det inte hjälpas, kameran åker fram titt som tätt, och här stod jag redan och tog kort på tulpanerna, så vips hoppade hon upp och skulle vara lite "ivägen". Och se så fint hon matchar den bruna kudden i bakgrunden (jag vet - jag är skruvad *fniss*)

Hörrni, nu går vi in i mars och det är en vårmånad! Det firar jag med lite vårfint på headern, bort med snön och in med lite vårkänsla!

11 kommentarer:

 1. Vilka färger!!! Inte sjutton ledsnar man på sånt. Särskillt inte på Dina fina bilder.
  Ha en fin kväll!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar bild på lilla missan! Så fint med sin vita päls mot den lila tulpanen:)

  Kram Susanne

  SvaraRadera
 3. Som vanligt visar du underbara bilder som man/jag blir så glad av! Vårkänslan smittar av sig. Och jösses vilken fin bild på katten och blommorna =)
  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Jag kan se hur många bilder som helst på din lilla sötnos! Och på tulpaner också:)). Jättesnygg färgmatchning med kudden.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Nej jag ledsnar inte på varken tulpaner eller ugglekudden. Tycker att din söta katt matchar de lila tulpanerna perfekt. Fina du! Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Det kan aldrig bli för mycket tulpaner...bara för lite. Och inte gör det något om lilla missan är med på ett hörn heller. Inte när hon matchar inredningen så bra ;o)

  SvaraRadera
 7. Hej! Vilken härlig blogg du har med många fina bilder. Älskar den med tulpanerna och den vackra katten. Hit kikar jag nog in igen :) Trevlig kväll!

  SvaraRadera
 8. Jag tröttnar inte. Vare sej på tulpaner eller missan! Och vårmånaden, vår första, ser ut att visa sej från sin bästa sida:)

  Kram och trevlig helg.
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 9. Vad vore livet utan tulpaner och katter.
  Alldeles färglöst och tråkigt.

  Hare gott och trevlig helg.

  Syrran

  SvaraRadera
 10. Sååå fina Tulpaner och en ännu finare kisse:)//Helen

  SvaraRadera
 11. Tulpanerna matchar dina kuddar super snyggt.

  Kram

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...