söndag 4 mars 2012

Vår i luften!

Vilken underbar helg det har varit - visserligen kallt med bara ett par plusgrader som mest, men solen har lyst och idag har det varit stilla vilket inte är så ofta här på Gotland. Det är ännu för tidigt att göra nåt trädgårdsarbete men jag har suttit en liten stund ute både i går och idag, svept in mig i en pläd och lutat huvudet tillbaka mot väggen och njutit! Ack, du härliga vårsol vad jag längtat efter dig! 

Jag var ute till Växthuset Linds i annat ärende och fick se att penséerna hade kommit - och då var jag förstås tvungen att ta med några hem! Lite tidigare än i fjol, och än kan man inte lita på att våren är här för att stanna, men nog är den på väg alltid!

8 kommentarer:

 1. Penseér är verkligen ett vårtecken! Så skönt det är när man känner att solen värmer. Vi har en hel massa snö, men jag hoppas att solen fortsätter att värma så att den minskar.
  Vi har använt gipsskivor att bygga in trappan med, men mellan trappstegen har vi använt mdf.
  Kram Kicki

  SvaraRadera
 2. Vilka söta penséer! Så härligt att sitta med näsan i solen. Vi har haft lite halvmulet och blåsigt idag.
  Ha en skön helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Härligt med vårsol och årets första penseér.
  Jag har tidigare talat om vilken Gotlandstok jag är...jag undrar om du skulle vilja tipsa mig om någon sevärd plats som inte alla turister hittar till...eller kanske en väldigt välbesökt turistmål. Är lite nyfiken om jag får reda på någon ny plats ;-) Läser mycket om Gotland och försöker hitta pärlor att besöka. Den här sommaren står bl.a. Lergravsporten på "att göra" listan. Du bor verkligen på en av de vackraste platser som finns!!

  Kram Linda

  Kram Linda

  SvaraRadera
 4. Våren är verkligen på ingång. Ljuvligt!! Måste bara säga att din katter är så otroligt fina! Önskar dig en fin start på den nya veckan! kram

  SvaraRadera
 5. Väntar med penséerna till april. Annars blir det lite väl mycket bära ut och in. Fast vänta... våren skulle ju komma tidigt i år... så kanske ändå?

  Tack för din gulliga recension av boken. Jag blir så glad och varm i hjärtat!

  En fin vecka önskar jag dej!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Underbart med penseèr. Det är en härlig tid just nu. Med allt framför sig. jag önskar dig en härlig vecka i vårens tecken. Zinnia

  SvaraRadera
 7. Åh va härligt!
  Måste nog ta mig iväg till vårt växthus oxå!
  Så fint med penseerna!
  Och vilka söta bilder på dina missar!

  Ha det bra!

  Kram Liza

  SvaraRadera
 8. Åh vilken fin blombild! Åhååå snart kommer våren på riktigt! UNDERBART! Var på Gotland bor du förresten? Kram på dig:)

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...