torsdag 21 juni 2012

En trädgård till!

Som sagt, jag och en kompis åkte ut på landet för att besöka åtminstone två av det tre trädgårdar som var öppna på torsdagen.  Vi började vid Anders i Hejde - jag hade varit där förut och visste att det var en trädgård värd att se -  och vi blev vi kvar så länge att vi inte hann med fler! Vi blev helt betagna av denna "park"! Jag kan säga direkt att mina bilder gör den ingen rättvisa, det är svårt att få till bra bilder i starkt solljus!

Här fanns många sittplatser och stilleben....och jag vet inte hur många rabatter, man tappar räkningen...Jag vet inte hur jag skall beskriva denna trädgård, men det finns ett lugn och en harmoni. Så många olika rum med SÅ mycket att titta på, så det var ju inte så konstigt att vi glömde tiden...luften var ljum och skön, humlorna surrade och fåglarna kvittrade.  

... en liten rosablommande smultronplanta fick följa med hem.

4 kommentarer:

 1. Trädgården ser verkligen fantastisk ut. Gillar de gamla sittplatserna, stora buskarna och vattnet tillsammans. Tänk den som ändå hade en STOR trädgård...

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. En underbar trädgård! En sådan skulle vara härlig... Ha en fin midsommarhelg!

  Kram
  Sari från Puumuli

  SvaraRadera
 3. Vackert ! Där skulle jag också vilja spendera min dag !!! Ha en riktigt trevlig Midsommarhelg !

  SvaraRadera
 4. Härligt att bli sådär uppfylld av en trädgård! Man får så många bra idéer och vill hem och förändra direkt! Men vila dej nu och njut av midsommarhelgen först:) Hoppas solen skiner över er också.

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!