tisdag 12 juni 2012

Vad har hänt?

Oj, det blev visst några dagars frånvaro här från bloggen. Men det är mycke nu, precis som det brukar vara i maj/juni innan väl skolorna slutar.

Vi har bland annat hunnit med att fira ena systerdotterns examen, hon kan numera titulera sig Högskoleingenjör i byggteknik med arkitektur! Hon hade en jättefin studentmössa med värsta Maria Montazamitofsen! Hon har inte bara läshuvud den här tjejen, hon gillar inredning med, så vem vet, den kanske hänger där i nån ljusstake sen =)

Vad har hänt med mitt stora fina pilträd? Hälften av bladen är vissna... så tråkigt och jag blir faktiskt riktigt ledsen... Jag har själv planterat det här som litet  - bara nån meter högt - och det har vuxit och blivit bamsestort på 9 år, och både storleken och den skira grönskan den (brukar) ha gör så mycket för lummigheten i trädgården. Se så fin och grön den var i fjol! Jag kan bara hoppas att det är frosten som gjort åverkan så det inte är nåt annat allvarligare så att den kommer igen nästa år. Men för i år är det ju kört och det ser jätteskräpigt ut med alla vissna blad.

Till sist - så har första vallmoblomman slagit ut, ungefär vid samma tidpunkt som i fjol.

Nej, nu blir det kudden. I morgon är det sovmorgon -  jobbar bara 2 timmar på eftermiddan...SEN är det Semester! Inte för att jag känner någon större sommarkänsla, men ledighet tycker vi ju om!

6 kommentarer:

 1. Synd om pilen och om er som missar en skön skuggplats denna sommar. Hoppas den bara vilar sej i år...

  Skön semester önskar jag dej!
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Åh... jag hopaps att det beror på frosten och inget annat! Vårt Valnötsträd frös ju de första bladen på förra våren och den såg ganska dassig ut hela sommaren, i år är den däremot lika fin som alltid!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Förmodligen är det frosten, den har skadat en hel del träd här också. Man se att det är den och inte torkan eftersom resten av bladen är helt OK.

  SvaraRadera
 4. Hoppas att din pil repar sig, synd på ett så stort träd. :(

  Härligt med semester! Jag har ett par veckor kvar, men imorgon är det skolavslutning för barnen så jag hoppas på lite sommarfeeling redan då!

  SvaraRadera
 5. Så härligt med semester! Hoppas att er pil återhämtar sig. Njut nu av lediga dagar. Kram Kicki

  SvaraRadera
 6. Hare bara bäst på din semseter.

  Vi syns till midsommar.
  Kram på di.

  Syrran

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...