onsdag 6 juni 2012

Svenska flaggans dag!

Jag vet, det heter Sveriges nationaldag, men ändå, det är ju en dag där vi ser vår svenska flagga överallt, så visst känns det som en dag där vi hyllar vår svenska flagga!

Hela Almedalen var fylld av folk idag, vi hade ju celebert besök av självaste kungen och drottningen! Tyvärr fick jag ingen bra på dem med mobilen, så ni får hålla tillgodo med folkmassan istället... Visby visade sig från sin bästa sida, med vackert väder, precis som i fjol, när kronprinsessparet var här.

Hoppas ni har haft en fin dag! Lediga onsdagar är jag ju van vid, så för mig blev det ju inte så stor skillnad. Eller ja, skillnad var det ju; make och barn var lediga, vi var på nationaldagsfirande, på tårtkalas på eftermiddagen och så restaurangbesök på kvällen,  så det blev ju ingen vanlig onsdag med städning, tvätt och storhandel. Men tja, det får väl gå ändå =)

3 kommentarer:

 1. Vilket fint väder! Din dag verkar ju varit toppen. Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Jo men det är ju Svenska flaggans dag egentligen. Sveriges nationaldag fick den bli först 1983. Undrar just varför inte vi hade nån nationaldag innan dess?
  Ha en fin fortsättning på veckan nu!
  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 3. Trevligt att höra att ni firade ståndsmässigt! Själva "firade" vi med att slita hårt i trädgården, gubben t.o.m. hoppade över veteranfordonsmötet vid Lojsta Slott (säger inte lite om hur duktig han är nu).

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...