lördag 30 juni 2012

Denna dagen ett liv

Ni kanske inte tror att jag har nåt liv, eftersom jag blogggar så intensivt just nu med ett inlägg om dan...

Men det händer lite annat här hemma faktiskt, jag målar tonårsrummet... (och så skall garderob byggas men det överlåter jag åt maken)

...och framsidan skall - äntligen - få en ansiktlyftning! Här har jag plockat upp gången av stenar och nu väntar vi på grävmaskinisten som skall gräva bort stubbar och gräs. To be continued... 

En loppisrunda har det blivit, som resulterade i några glasburkar, perfekt att ha pioner i! Ja, och i torsdags hade jag en superskön dag med en kär väninna, vi strosade runt som turister inne i Visby, långfikade och pratade "tjejsnack" - precis sånt som man behöver ibland!

...och så njuter jag av mina pioner förstås!  Det får väl bli ett trädgårdsinlägg snart igen, nu när pionerna blommar! Ja, och så påpekade Susie att jag ju faktiskt har hundar också. Hm, vi får väl se hur det blir med den saken... Måste nog förtydliga att visst gillar jag hundar - och när vi har valpar är jag väldigt engagerad och involverad -  men katter, det är mitt liv det se´! Hundarna är liksom mer makens intresse.  

Ja, nu vet ni i alla fall lite om vad jag gör, när jag inte sitter vid datorn! Nu skall jag ut och titta till poolen som håller på att fyllas med vatten. Tjaoo!

7 kommentarer:

 1. Oj, så mycket du hinner med! Men kul när man får konstatera att det blev ngt i alla fall :)
  Tyvärr har ryggen krånglat lite för min del, men det har ordnat upp sig och kanske nästa vecka blir det ngt trevligt projekt att hugga i.
  Ljuvliga Pioner!
  Ha det gott /bea

  SvaraRadera
 2. Så många kul grejer du håller på med, tapeten ser helt underbar ut, länge sedan jag såg en så fin! Och trädgården låter spännande och tjejsnack behövs! Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, vad söt Myzan är där hon ligger:). Du har fullt upp ser jag, många projekt på gång. Snygg glasburk, en sådan har jag varit på jakt efter. Underbart med pioner.
  Ha det gott.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Klart att du har ett liv. Det fattar ju vem som helst. Du visar så mycket trevligt på bloggen och jag har fattat att katter är viktigt för dig samt trädgård och ordning och reda. Goa vänner verkar du ha massor av... Kram från Pia som älskar dina rosa pioner.

  SvaraRadera
 5. Håller med dej,visst är hundar fina,men katter de är i en klass för sej.Mysiga o gosiga,finns inget härligare än en spinnande katt vid sidan om sej.
  jag fick bara se en del pioner blomma innan vi åkte,så jag ringde mamma o sa till henne o plocka några.Så nån fick glädje av dom.

  kramiz vännen

  SvaraRadera
 6. "Tjejsnack deluxe" :)
  Tack för en härlig em!! Vi gör om det!
  Kram Namnen!

  SvaraRadera
 7. Jamen, har inte ni en valp just nu!? Ni - eller jag kanske ska skriva din gubbe - skulle ju behålla en av den senaste kullen. Man har inte fått se någon bild på evigheter, så hon är väl stor nu?
  Själv älskar jag ju hundar, men faktiskt också katter och har haft några i min ungdom. Men dom har lite andra krav som inte kan tillgodoses här med vägen precis utanför. Föra att bara låta dom vara innekatter, det vill jag inte....

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...