söndag 12 augusti 2012

Det blev en dag på stranden...


12 augusti, ja det är datumet när jag äntligen kom i sjön i år! När jag vaknade i morse och tittade ut - och såg att det var stilla och sol - insåg jag att nu fanns det ingen återvändo, skulle det bli av i sommar så var jag tvungen att ta chansen. Fick med mig hela familjen till stranden, bara det vara ju fantastiskt =) Och i sjön skulle jag, oavsett grader. Bor man på Gotland badar man i havet, så är det bara. Ur den synvikeln har denna sommar varit usel, och jag var lite orolig att det inte skulle bli av alls, i så fall första gången i mitt liv. Men i kom jag och det var riktigt skönt! Sen låg vi där och lyssnade på Sommar i P1, fikade och njöt!

...nåja, det var ju ett och annat irritationsmoment, i form av getingar...jag hann knappt säga att vi skulle fika så var de där. Hm. Jag tycker INTE om att umgås med getingar, och inte barnen heller, så vi for lite runt där med kaffekoppen/bullarna i händerna. Lilltjejen tappade burken med pannkakor i sanden så alla ramlade ut. Och efter en stund blev det lite kyligt = gnälliga barn som ville hem. Och när vi kom hem var det en sandig kaffekorg som skulle tas om hand. Men annars var det TOPPEN!
(med det här försöker jag intala mig själv att det inte gör nåt att vi mest varit hemma i trädgården även de dagar det varit strandväder).

5 kommentarer:

 1. Ett dopp i det blå var på tiden :)
  Jag har badat ovanligt många ggr denna sommar!!
  Vi ses på tisadg! Jippi!!
  Kram Namnen

  SvaraRadera
 2. Oh jag som inte ens doppade tårna iår på sem.Vattnet är kanske varmare nu än när vi var på ön.Hoppas ni får en fin höst.

  Kramiz vännen

  SvaraRadera
 3. Här är det en som spar sej för Kreta i september! Vilka vykortsbilder du visar!

  Kram och ha det gott!
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Härliga Gotland som jag njuter av, bara på bilder, ännu.
  Man kan väl kanske säga att, ni hade i varjefall tur med vädret.
  Helgen var även här varmt o gott, så man njöt för fullt.

  Ha de bra/ Eva

  SvaraRadera
 5. Det ser ju helt underbart ut! Synd på getingarna och de tappade pannkakorna. :(
  Jag har inte badat en endaste gång i år. Jag älskar att bada, men det ska sannerligen vara lite värme både i luften och vattnet om det ska bli av.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...