onsdag 29 augusti 2012

På tal om träd

Jag är fortfarande inne på det här med träd =) Som ni kanske minns tog "vi" bort den gamla pilen (som ni förstår satt även det långt inne, innan jag gav med mig...) Riktigt hög hade den hunnit bli...

...och sen grusades det och fixades...

...och trala! Här har den gamla pilen ersatts med ett nytt "lite mindre" Silverpäron! Jag är så glad, jag har länge önskat mig ett sådant och nu fick jag en passande plats (ok, jag får väl erkänna att det kanske inte är så dumt att ta ner något träd då och då, de kan ersättas med andra träd som funnits på önskelistan!). Jag hade dessutom kvar några presentkort från förra födelsedan så det blev inte dyrt!
 
Här står det nu i hörnet där det som ni ser skall bli en rabatt. Jag har ännu inte kommit till skott med planteringen bara. Jag köpte några pipört och lammöron häromdan, och beställde stäppsalvia som inte fanns hemma, och så har jag ulleternell i en annan rabatt som jag skall flyttas hit. Sen får vi se vad det blir mer. Hm, får nog bli en trädgårdsdag idag, med lite plantering och flytt! Solen skiner och jag är ledig, finns inga hinder!
 
Nästa år skall, som ni förstår, det nya staketet målas, det måste ju stå till sig ett år. Där i hörnet vid staketet har jag tänkt mig något "ögongodis", tex en gammal bänk med nåt fint på, skall bara hitta den där gamla bänken först =)
 
Ja, det blir kanske bra när det blir färdigt =) Vårt värsta fulhörn håller sakta på att snyggas upp!

7 kommentarer:

 1. Fint, fint, fint är det och kommer att bli:) Visst är det kul att planera?

  Hoppas din dag får fortsätta vara solig. Här är det lite ostadigt just nu... måste kanske dra ur. Suck!

  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det blir jättefint och trädet gör verkligen sitt till, det är fint med träd men ibland blir dom ju faktiskt för stora.

  Det är kul med nya rabatter men jag planterar alltid för tätt.....måste glesa här snart.

  Hoppas vädret fortsätter att vara fint!

  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Jamen visst är det kul att fixa till de hopplösa fulhörnen! Blir super med en bänk där också!

  SvaraRadera
 4. Silverpäron har jag också planterat ett i år. det kommer bli så fint hos dig, ännu finare kanske manska säga... Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Ja, en silverrabatt under ditt silverpäron, det blir urfint. Och visst är det härligt med en hel trädgårdsdag att få använda. Att dessutom stå med en tom planteringsyta som kan bli vad som helst, spännande.
  Hej från Törnrosa

  SvaraRadera
 6. Åh så snyggt det blir ditt tidigare "fulhörn"! Hoppas nu bara att ditt silverpäron överlever. Jag hade ju ett som jag fick ta bort förra året då det fått päronpest. Inte kul alls, precis när det växt till sig lite och börjat bli riktigt snyggt. Nu har jag satt en (mycket hög) bambu där istället.
  Läste tillbaka lite och såg att ni varit i Valleviken. Första gången vi åkte hit -98 bodde vi där, men då var stället inte alls så fint som det är nu! Vi åker dock fortfarande runt på ön, varje vecka blir det väl en 30-40 mil minst. Så vi har nog varit på dom flesta ställena och åkt på dom minsta vägarna. T.o.m. på rena kostigar och cykelvägar. Men det är faktiskt väldigt kul och bidrar säker till att vi bara tar en vecka (normalt) på fastlandet.

  SvaraRadera
 7. Hokus Pokus . . . så blev den "fulhörnan" som ny, inte illa alls !
  Det är jätte roligt att trädgårds-pynta, det kan aldrig bli sämmre.
  Må gott i helgen / Eva

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...