söndag 9 december 2012

Andra helgen i advent

 
Idag tänder vi andra ljuset i adventsstaken - uj uj vad tiden springer iväg hörrni!


Fast helgen, den har minst sagt varit lugn - och tyst - här hemma. Tvåmansfika och sen middag för två... Båda barnen är över på fastlandet med sina respektive sporter så kvar var bara jag och maken. Jamen när var vi det senast..? Och inte passade vi på att göra nåt speciellt heller, tråkiga som vi är... Nej, det gick sin lilla lunk ändå med lite hemmapyssel. Hade till och med glömt att köpa nåt vin så nån romantisk middag var det inte tal om... Men varsin Irisch Coffe till Så mycket bättre fick jag i alla fall till =) Har också passat på att slå in barnens julklappar i lugn och ro. Om en stund kommer lilltjejen hem med båten och den stora kommer med sena kvällsbåten. Sen kan man andas ut, som den hönsmamma man är, är det alltid skönast att ha dem hemma...

10 kommentarer:

 1. Mysigt ändå att bara vara två nån gång. Kram

  SvaraRadera
 2. Det är nu ni får öva på att vara ensamma, för den tiden kommer fortare än man tror. Det är tidens gång.
  Må fint

  SvaraRadera
 3. Ja det går undan nu. Hur ska man hinna med. Visst är det skönt när barnen kommit hem. Mina är ju vuxna, men vet jag att de är ute på vägarna så är jag alltid orolig. Och inte blir det bättre med åren heller, snarare tvärt om ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Tiden bara forsar fram. Jag ser att du bakat rullrån.. Mamma gjorde alltid det förr. Ha en skön kväll. Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Skönt att ordningen snart är återställd då :o)
  Vet du, jag har tänkt på dig idag. Jag plockade precis fram mitt kuddfodral som jag vann i en utlottning hos dig...undrar om det var för två år sen? Det är mintt favoritkuddfodral och ska få pryda soffan nu.

  Ha det gott!

  Kram Åsa.

  SvaraRadera
 6. Å, rullrån! Det ger smakminnen. Fint du har det! Hälsningar Maria

  SvaraRadera
 7. jaa, det är skönt när de kommit hem och man har "koll på läget". Jag kollade fredagstemat och Oj!Oj! vilka vackra bilder av din trädgård! snyggt med kantsten runt rabatterna. Härlig grönska och man längtar inte alls till sommaren när man ser bilderna! Huvva!

  Kram

  SvaraRadera
 8. Det är skönt med hellugna helger ibland, att bara drälla omkring och ta det som det kommer. Och huvudsaken är ju att de sportande kom hem som dom ska! Agneta kram

  SvaraRadera
 9. Kommer väl ihåg när alla barnen var borta samtidigt och man plötsligt var ensamma då blev man liksom handlingsförlamad! Men ni hade det nog mysigt tror jag... irish coofee, jo jag tackar!

  Ha en fin vecka.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 10. Det låter ganska mysigt, men visst är det så att man trivs bäst med barnen hemmavid. :)
  Jag fattar inte att det snart är jul, var tog tiden vägen?

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!