torsdag 20 december 2012

"Rea på rean"


Det är bra med rea efter jul, då kan man göra fynd som man kan njuta av nästa år. Det här vackra fatet från Indiska till exempel, köpte jag på halvaprisetpårean i januari. Det blev nästan oförskämt billigt och nu i december var det roligt att plocka fram det. Det är vackert som det är, eller med frukt eller julgröt kanske. Vi får väl se vad som hamnar där i.

Nu lackar det på, bara några dar kvar till julhelgen! Jag jobbar bara i morgon med, sen är jag långledig till den 3 januari. Det skall bli så skönt, ser verkligen fram emot lite ledighet.

6 kommentarer:

 1. Oroligt fint och juligt fat. Jag ÄLSKAR rea och mellandagen är helig för mig, ensam på stan:)

  Jag tänkte precis säga att det skulle passa perfekt med gröt i, sen hade du skrivit det med:) Tänk lite ris a´la malta i med. Mums

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. Vilket jättefint fat! Visst är det kul att handla så där superbilligt!! Jag brukar också passa på att handla när det är REA på REA priset! Då kan man köpa hur fina saker som helst till rena struntpriserna! Fin matsal du har!
  Kramar, Marita

  SvaraRadera
 3. Ljust fint frächt, allt perfekt, även kissen passar in i färgerna och fina grötfatet.
  Må fint/ Eva

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du, här är det noga med valet av katt, så den matchar inredningen ;)

   Radera
 4. Vackert fat! Vilket fynd! Så fint du har det i vardagsrummet.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Kommer ihåg en rea på jultomtar som jag INTE köpte. Det var kanske 20 år sedan. Ångrar mig ännu. De var så speciella. Hur kunde jag strunta i dem.... Fint fat och väldigt vackert rum. God jul. Åsa

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!