onsdag 19 december 2012

Det här med julklappar..

Är äntligen klar med inköp av alla julklappar, skönt!

På kylen har det hängt önskelistor hela decmber...så man inte har en chans -hemska tanke- att glömma! (obs, en flöjt skall hon värkligen inte få...)

Har ännu några att slå in, lär väl få lika god hjälp som jag hade häromdan... Nu skall jag bara hitta alla grejor och klappar som jag köpt. Förr hade vi ju ett sånt bra förråd, men där har vi ju badrum numer... Så nu stoppar jag in lite påsar här och var, på alla möjliga små ställen där inte barnen kan tänkas komma åt...Wish me luck!

6 kommentarer:

 1. Hihihi, låter som mig det där. Jag måste skriva upp vad jag har köpt så jag vet när jag kan sluta leta i fler gömmor:)

  Kram Teres

  SvaraRadera
 2. gullig hjälpreda du har
  håller tummarna för att du hittar alla klappar
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Hi.. hi.. ler när jag ser att även du har hjälp med paketinslagningen :)
  Mina tre raggisar ville också hjälpa till tidigare i dag. trots att jag försökte smyga med vad jag höll på med var de snabba att hoppa upp på bordet för att se om de inte behövde hjälpa mig med de mycket, i deras ögon, läckra banden.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 4. Åh vad söt han/hon är med snöret i munnen! Ingen dålig hjälp.....

  SvaraRadera
 5. Och kisen hjälper till med inslagningen. Att gömma paket är verkligen inte det lättaste. Jag är SÅÅ tacksam för "kattvinden" i vårt sovrum, det har låsbar dörr. Dammsugaren flyttar ut och peketen in (sen ska mna ju komma ihåg att ta bort nyckeln ur låset också förståss)

  Hahaha... klart hon ska få en flöjt! Min yngsta har ett trumset, ett riktigt alltså =) Men nu har trumslagaren lämnat boet och lämnat trummorna står...
  Ha det gott och tittar jag inte in förr så önskar jag er en riktigt God Jul / Kram gittan

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!