söndag 14 april 2013

Små under...

 
Härlig bild va, på grönskande rabatter...nja, snarare några nyanser av brunt...
 


 Man måste nämligen vara lite närsynt, för då hittar man små under lite här och var.

Ser nästan ut som jag photoshopat så att bilden blivit svartvit och endast de små skotten fått behålla sin färg, men så är det inte...det är den gråa verkligheten med sina ljusglimtar här och var..
 
Ljusglimtarna är på gång - och nu skall det tydligen bli varmare, inte en dag för tidigt va!? Snön är nu helt borta från trädgården och eftermiddagen har spenderats i trädgården, nu är nästan alla rabatter rensade (så bilderna ljuger lite, det var innan rensningen...) Vi har även fikat på ute på altantrappan - så NU är säsongen inledd!!!

3 kommentarer:

  1. Det ser ungefär likadant ut här, helt otroligt med tanke på att vi är i mitten av april! Snödroppar och krokus har precis slagit ut och med tanke på att de (äntligen) lovat värme så kommer väl allt att explodera. Fika ute låter underbart! Dit kom vi inte idag men vem vet kanske blir det lunch ute för min del imorgon, man kan alltid hoppas / Kram gittan

    SvaraRadera
  2. Men idag kunde man ju inte klaga.....+11 grader och strålande sol och så vindstilla ovanpå det! Våren kunde inte ha börjat bättre!!

    SvaraRadera
  3. Härligt! Visst lyser de upp härligt de där lökarna och då blommar de inte ens. Här är i princip snöfritt nu och nu ska det få torka upp lite. Men i morgon har jag tänkt mig att det ska bli en riktig trädgårdsdag! kram Anette

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!