söndag 18 augusti 2013

Leva vardagsliv

Sista sommarlovsdagen för mina tjejer, och för de flesta runt om i landet kan jag tänka. Nu börjar vardagslivet; med läxor och gympapåsar, föräldramöten och skjutsningar, insamlingar och försäljningar till barnens aktiviteter...Sista sommarlovshelgen har bjudit på härlig sommarvärme och god mat i underbar miljö - att sitta i Lindgårdens ljuvliga trädgård en varm sommarkväll är nästan som att befinna sig utomlands. Men bara nästan - maten är godare här =)
 
....och så en söndagsfika på det, på Leva Kungslador.

 
Vill ni ha gofika i mysig miljö, så tycker jag ni skall besöka Leva! Här är det mesta ekologiskt och närproducerat, och med eget bageri blir ju allt mycket godare! Det enda som är jobbigt är att bestämma sig för vad man skall välja.... för allt ser lika gott ut...

4 kommentarer:

 1. Ser mysigt ut! De där rulltårtsbitarna blir svåra att motstå.
  Om du inte är så händig med att fröså, skall du nog inte ge dig på astrar (åtminstone inte av chinensis-typen). Jag fick ett dille för några år sedan, och sådde tio olika varianter. Men jag blev rätt besviken på resultatet. Nog grodde de allt och växte, men det blev inte den praktfulla blomning jag hade väntat mig.

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara miljöer att avsluta sommarlovet på
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 3. Ni har verkligen haft en fin avslutning på sommarlovet! Vilka miljöer... och vilken mat och goda bakverk:) Nog är det skönt med ledighet men på nåt vis är vardagen ändå bäst. Vi behöver rutiner för att sen kunna njuta av spontana påhitt till helgerna.

  Ha det gott i din stad!
  Kram Eva-Mari, som nu ska planera lite för nästa säsong i min nästan egna trädgård:)

  SvaraRadera
 4. Vilket drömställe. Ja nu är det oxveckor fram till novemberlovet. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!