lördag 24 augusti 2013

Var sak har sin tid...

 

...och nu var det dags att plocka ner poolen.  Visst hade vi säkert kunnat bada några dar till, men jag ville passa på innan jag blev gräsänka, att få ihop det schabraket själv är ingen lek.  I onsdags innan maken for och jag var ledig gjorde vi en gemensam ansträngning... och nu gapar ett stort runt brunt märke i trädgården istället för det stora blå... Det ser nästan ut som att det varit en cirkus här i sommar - och att få ner den och få den torr och i hopvikt, ja det är nästan som cirkus...

Men än njuter jag av Mårbackapelargonerna, den tiden är inte över ännu i alla fall!
 
I går var första fredagsmyset i soffan på länge. Jag ser nästan ingen teve alls på sommaren -  har sett några avsnitt av Ernst sommarprogram, det är allt. Så igår kväll blev jag beordrad av lilltjejen att se "Fångarna på fortet" med henne - nu är väl det i och för sig inget favoritprogram hos mig, men det var ändå rätt mysigt att krypa upp i soffan med popcornskålen och titta på det tillsammans.
 

6 kommentarer:

 1. Mårbackapelargonerna är ju bara så tacksamma, håller ut hela sommaren och blir bara större och vackrare för varje vecka! Fint att ha dem som du i en trälåda! Jag har dem i stora keramikkrukor och så tung när de ska in och ut på vår och höst!
  Kram
  M.E

  SvaraRadera
 2. Åh, vilken snygg låda med så välmående Mårbacka.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt så fint din Mårbackapelargon blommar! Och så snygga trälådor du har också! Av någon anledning har jag svårt att lyckas med Mårbackapelargoner. Andra pelargoner funkar bättre här... ;-)

  Sensommarhälsningar
  Elisabet

  SvaraRadera
 4. Vackra Mårbackor du har i din fina trälår. Måste visa de bilderna för mina så att de förstår hur de bör se ut...
  Kram

  SvaraRadera
 5. vackert med Mårbackor så där i en låda
  det ska vist bli sommar en bra bit in i nästa vecka åxå så bara att passa på att njuta
  ha det så bra
  maggan

  SvaraRadera
 6. Det är så himla fint med blommor i trälådor!!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...