fredag 15 augusti 2014

Nä, nu tar jag helg!


Ja, och så var det fredag då, efter min långa arbetsvecka... Skojar bara, det blev ju bara två arbetsdagar, helt perfekt om ni frågar mig! Kan varmt rekommendera att börja jobba på en torsdag efter semestern! 

Och nu njuter vi  av att det är helg! På matrumsbordet står en vas med hortensia, det är första gången jag plockar in dem, men så har jag inte haft busken så länge ännu. De var fina i vas tycker jag. Jag har nog allt som oftast några snittblommor i vas inomhus, året runt, och speciellt viktigt är det när man börjar vistas inomhus lite mer. Även om det ännu är mycket utomhustid kvar. Eva-Mari fick rätt igår när hon lovade att vi visst skulle sitta ute och äta fler gånger, redan på kvällen gjorde vi nämligen det ;) "-Skall vi sitta ute?" frågade dottern, med samma förvånade röst som hon några dagar tidigare hade frågat "-Skall vi sitta inne?"

Som sagt - nu helg! I kväll hoppas jag på skönt väder, när vi skall sitta ute i Lindgårdens trädgård och äta! 

3 kommentarer:

 1. Räknar absolut med fler ute-sittar-kvällar. Igår hade vi till och med årsmöte utomhus och det var hur mysigt som helst.
  Ha det bra i helgen
  Anette

  SvaraRadera
 2. Idag skulle vi kunna sitta ute om det inte vore så att jag skulle bege mig till Furuvik och titta på aporna tillsammans med ett av barnbarnen och där hoppas jag att det blir lika fint som det utlovats hos oss!

  Ha en skön helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. ihre küche ist sehr schön und ich liebe ihre katze!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...