måndag 15 september 2014

Lite nytt på fönsterbrädan

Måndag igen, men kortvecka för mig! Så skönt! Visserligen skall jag på kurs på min lediga onsdag, men sen så är jag ledig både torsdag och fredag. Ledig med lön (!) på torsdag, regionen är så generös för sina anställda "såna här" dagar... ;) 

Har fyllt på med lite nya gröna växter här hemma, det var behövligt. Bland annat dessa två, en garderobsblomma och så en flasklilja. Två tåliga växter, passar mig utmärkt!  

5 kommentarer:

 1. Snyggt i ditt fönster! Skönt med lediga dagar.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Så snyggt där på fönsterbrädan!

  Ha en fin tisdag!
  Kramar från Eva-Mari

  Ps. Har du nån erfarenhet av Maine coon?

  SvaraRadera
 3. Så fint i fönstret! Snygga krukor. Har haft höga krukor men tycker att det är knepigt vid vattning. Antingen har jag tagit ur krukan och vattnat eller haft blomman i en plastpåse i krukan. Ingetdera är bra sätt. Hur vattnar du? :)
  Hälsningar Fifi.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jo, det är lite pyssligt med såna här krukor, jag tar ur dem ur krukan o ställer på en bricka o vattnar. De flesta av mina krukor är så här...så det är väl en av anledningarna till att jag föredrar lättskötta växter som tål lite torka...;)
   Hälsningar Gunilla

   Radera
 4. Låter som du får en riktigt skön vecka! Härligt! Ja vardagslunken är tillbaka och det är skönt det med...vi har ett ljuvligt höstväder här på ön, bara det!
  Ha det gott,
  Titti

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!