torsdag 4 september 2014

Nya överdrag. Snart.

Vissa saker blir helt enkelt inte av. Vi köpte nya överdrag till fåtöljerna när vi var på Stora Varuhuset i början av augusti. Dem vi har, har sett lite trista ut de senaste halvåret. Har vi fått på de nya överdragen tror ni? Nej just det, de ligger ännu nerpackade i sina platta paket. Vet inte vad jag skall skylla på. Men till helgen skall de banne mig bli av. Tror jag. Om det inte kommer nåt annat i vägen. 
För just nu är jag lite ambivalent, det är lite för fint väder för att pyssla inomhus, vi har sol och en tjugo grader om dagarna. Men jag har i alla fall ändrat om lite på hyllan ovanför soffan. Ändå något. Ja, ni skall se att inredningslusten snart kommer igång, den brukar göra det så här i början av hösten! 

4 kommentarer:

 1. Åh vad spännande, undrar just vad det är för sort. Här är det också sommar 23 grader i dag och stoooor sol. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Här är det också jättefint väder. Håller på och baxar upp ännu mer stora stenar som ligger i vägen i jorden. Just där jag gräver ny rabatt....
  Ha det gott. Åsa

  SvaraRadera
 3. Här ser huset ut som en katastrof invändigt, men så länge det är finväder vill jag vara ute och fixa. Det blir nog sämre väder vad det lider.

  SvaraRadera
 4. Det finns alltid nåt som behver göras både ute och inne. Här i Wales är det mellanväder idag, så det blir nog lite inomhusgöra.

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...