onsdag 12 november 2014

Jobba hemma

Jag har åtagit mig ett specialuppdrag under november, och för att hinna med tog jag ledigt från mitt vanliga jobb några dagar den här veckan, och jobbar hemma med det. Det var längesen jag jobbade hemma så här, det är inget som funkar i mitt vanliga arbete. Det känns lite lyxigt faktiskt. Och karaktärsprövande... Det är ju så himla lätt att "bara" lägga i en tvätt, "bara" göra ditten eller datten, innan man sätter igång att ta tag i det egentliga arbetet. Sen har jag väldigt svårt att sitta ner och koncentrera mig på något om det är stökigt omkring mig. Så jag måste liksom få fara omkring och plocka upp och snygga till, innan jag kan sätta igång. Just när jag tagit det här fotot, så fick jag för mig att jag skulle puffa upp kuddarna i soffan och torka av soffbordet, så det fick det bli. 
Som ni ser satt katterna kvar så snällt, det är ingen större fart på de här herrarna... de undrar nog mest vad matte håller på med... 

Och nu skulle jag "bara" göra ett litet inlägg på bloggen...;) Men, men, nu så är det gjort, så nu är det dags att kavla upp ärmarna - tjingeling! 

9 kommentarer:

Nilla sa...

Hoppas att det går bra att jobba hemma...och att det inte är alltför mycket som stör dig ;)
Kram

Helt enkelt hemma hos mig sa...

Lycka till :)

angie sa...

süße bilder!!! einen schönen mittwoch wünscht angie

Karin - Mina Rum sa...

Jobba hemma går ju inte så bra för mig som lärare. Men jag hade nog varit riktigt dålig på det också. Ingen karaktär alls!

Kram, Karin

Renoveringshuset sa...

Ser att ni matchat hemmet och djuren färgmässigt! ;-) Skönt med lugna katter, vår är halvt galen...

Villa Ryttarängen sa...

Vissa timmar kan jag jobba hemifrån, men skulle inte ha något emot att göra det en dag i veckan eller kanske två. På mitt jobb är det ju omöjligt. Ser så mysigt it i ert vardagsrum. Kraaaam Pia

Marina sa...

Hade nog gärna jobbat hemifrån. Jag är ju så hemmakär.

Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Work it baby!
Jag känner igen mig, ska bara, ska bara och så vill man ha lite ordning och reda annars blir det liksom oredigt inne i huvudet också och det är inte bra!
Hoppas du fick gjort det du hade tänkt dig!
Katterna är så fina!
Kram

Kristinas oas sa...

Det är inte så lätt alla gånger att jobba hemifrån, men ibland kan det vara skönt. Katterna är så fina och att de sitter kvar? Hade vårt busfrö aldrig gjort... ;)
Kram Kristina