måndag 6 april 2015

En annan dag



Ja, så var då påskhelgen över för denna gång. En skön och ganska så kravlös helg har det varit. En del trädgårdsarbete, en stycken utefikapremiär, ett kaffekalas med makens släkt och en kalkonmiddag med min sida av släkten. Allt på "bortaplan", så inga bjudningar hos oss detta år. Lägg därtill några promenader, en stor portion soffmys och en massa godis, så har ni min påsk som i ett litet ägg ;) 

Såg ni förresten nya programmet "Vem bor här?" på ettan i kväll? Sex personer snokar runt i varandras hem och skall klura ut vem som bor vart. Lite kul men klurigt... hm, ni som läser min blogg har väl lite koll på hur det ser ut hemma hos mig, men inte hur jag ser ut (om ni inte tillhör dem som har träffat mig IRL förstås). Men ni andra, undrar vad ni har för bild av mig, hur ni tänker er att jag ser ut, och vad jag jobbar med... Inte för att jag tänker berätta men i alla fall..;) 

12 kommentarer:

  1. Vardag igen men för min del lika skönt det! Jag såg programmet igår och hjälp så svårt att placera in rätt person i rätt hem! Men roligt att se de totalt olika inredningsstilarna, sånt gillar jag! Hur du ser ut vet jag för du var med i ett reportage i en tidning för nåt år sen... och du min vän, ser precis ut som du bor, lika vacker och med glimten i ögat:) Men vad du jobbar med vet jag inte... skulle vara roligt att veta!

    Ha det fint!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  2. Det var en svår fråga - hur du se ut... Jag har nyss börjat följa dig. Min känsla är att du är lika sympatisk och fin som din blogg! :-) Vacker dag till dig!/Helena

    SvaraRadera
  3. Du är en luring du. Trodde vi skulle få se en bild av dig : )
    Allt gott
    Anette

    SvaraRadera
  4. Vilket härligt inlägg! Jo, visst kan man bli bra förvånad då man äntligen, efter bloggläsande eller kontakter med någon via telefon, träffas. Va, ser du ut så? Ålder, utseende och annat som man tänkt sig stämmer inte alls. Eller så gör det det och lika förvånad står man där ändå.
    Gillar din soffa som skymtar där bakom det påskfina bordet. Kommer och tar ett glas vin eller en mugg te hos dig, så frestande ser det verkligen ut.
    Och tack gulle dig för dina rara ord hos mig om hästarna. Det var så fint skrivet.
    Ha det gott.
    Törnrosa (som också heter Gunilla...)

    SvaraRadera
  5. Vilken skön påsk du verkat haft....samma här....!!
    Såg programmet och lyckades få 3 rätt av 6....svårt var bara förnamnet men ett program i min smak....=)

    Ha det bäst!

    Kram Ninni

    SvaraRadera
  6. Lät som ett spännande program! Här skulle de säkert tro att något äldre par bodde.. ;-) Ja, förutom i dotterns väldigt tjejiga rum.. :-)


    Kraam Therese

    SvaraRadera
  7. Såg också det där TV-programmet, och får erkänna att jag bara gissade rätt på EN enda person haha! När man ser bilder från ditt hem kan man iallafall inte tro annat än att det är en trevlig person som bor där. Det ser ju så hemtrevligt ut! :-)

    SvaraRadera
  8. Det programmet missade jag, men det låter kul och spännande. Du har det iaf så mysigt hos dig så du är nog en mysig person också gissar jag...
    Ha en fortsatt trevlig vecka!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  9. Programmet har jag inte sett, men satt precis och tänkte på att det råder ett fridfullt och ordningsamt lugn i dina bilder. Aldrig för mycket, men desto mer genomtänkt. Lite så tänker jag mig dig och så är du djurvän. Du har säkert snälla ögon.
    Kram Luna

    SvaraRadera
  10. Håller med andra, det ser både hemtrevligt och mysigt ut hemma hos dig. Men hur du ser ut? Ingen aning! Men någon som har så mysiga katter måste vara trevlig tänker jag. :)
    Kram Kristina

    SvaraRadera
  11. Mysigt och fint hos dig! Alltid lika kul att kika in till dig...
    Varm kram,
    Titti

    SvaraRadera
  12. Vilket trevligt inlägg:) Härlig och trevlig påsk du verkar ha haft. Tittade på det programmet och gillade det jättemycket, helt i min smak. Men jag har ingen aning om hur du ser ut eller jobbar med. Ha det fint!
    Kram Sofie

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!