onsdag 9 december 2015

En pepparkaka till kaffet

Ja, tydligen har pepparkakan också en egen dag, såsom så mycket annat! Och varför inte? Passar bra så här straxt innan lucia med, antar att många redan har bakat sina pepparkakor? Till den skaran hör dock inte jag, så det fick bli köpekaka till kaffet... Fråga mig inte varför, men jag är inte road alls av att baka pepparkakor. Annars tycker jag ju att det är roligt att baka, men just pepparkakor - nej!  

Som vanligt när det vankas fika har jag denne herre som sällskap. Han kommer som ett litet brev på posten (varför säger man ens så längre, man får just aldrig några brev nu för tiden...?) när jag plockar fram fikat. Ibland blir det ju något gott över till honom, men pepparkaka var väl inte så roligt förstås...3 kommentarer:

 1. Jag trodde nästan att det var pepparkakans dag alla dagar så här års. Jag har bakat pepparkaksdekorationer, men de i skafferiet är köpekakor. Måste väl ta mig en till tekoopen då! :)

  SvaraRadera
 2. Brukar inte heller baka pepparkakor nu för tiden, vantarna var ett undantag... och bakade av färdigköpt deg! Men det finns ju pepparkakor att köpa och godast är de som är bakade på smör. Såklart missen ska fika också. Maja älskar bullar!

  Ha det fint och hoppas ni inte blåst bort!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Samma här! Pepparkakor från affären, annat var det när min mamma och jag bakade pepparkakor. Vi gjorde en jättedeg och bakade i flera dagar och sen hade vi kakor ända till påsk!!!
  Min katt är också en fikasugen misse, kommer som ett skott och vill smaka.....
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...