fredag 11 december 2015

En vacker vy

En vacker vy är dagens tema i Blommig fredag. Eftersom de snötyngda träden och vita landskapet fortsätter att lysa med sin frånvaro får jag leta i arkivet... Och att hitta EN vacker vy är inte lätt... Alltså - jag bor på Gotland, här vimlar det av vackra vyer!! ;)  
Den här vyn till exempel, hittar man om man sitter i Körsbärsgårdens trädgårdscafe nere i Sundre. En vy att njuta länge av, med någon gofika till det!   
Och den här vyn gillar jag också skarpt, den ser man om man sitter vid Petes i Hablingbo. 


Favoriten är kanske ändå vyn ut mot havet och Karlsöarna från Ekstastranden, får inte nog av den vyn! 
Det kanske ändå är meningen att man skall hitta en vacker vy i sin trädgård. I så fall är jag rätt förtjust i den här vyn, härifrån sett ser trädgården rätt lummig och mysig ut.  
Avslutar med en bild med pioner i förgrunden och träd och grönska, en vy som sällan blir fel...

14 kommentarer:

 1. Du bor så vackert och Gotland har allt en plats i mitt hjärta. Såna vyer med de öppna vidderna och havet... Men den vackraste bilden är ju på dina pioner, inte så förvånande kanske?

  Glad tredje advent till dig!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Du har så vackra vyer överallt i din trädgård! Och Pionerna är verkligen härliga, tänk vad man längtar till våren och allt härligt som den för med sig.
  Trevlig helg!
  Titti

  SvaraRadera
 3. Åhh så fint du bor, det är något speciellt med Gotland! Alltid lika kul att kika in till och alla fina bilder du bjuder på...
  Vinterkram från Titti

  SvaraRadera
 4. Så många fina bilder. Har aldrig varit på Gotland.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Härliga vyer från din trädgård och Gotland. Måste snart åka dit.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Wow, vilka underbara vyer från Gotland, snacka om flashbacks. Jag bodde på Gotland ett år då jag gick på Löfsta och då tillbringade vi vår lediga tid med att utforska ön noga! Ha en skön Luciahelg!

  SvaraRadera
 7. Gotland är verkligen en vyernas ö. var man än befinner sig finns det nåt fint att fästa ögat på.Måste nog planera för ett besök där nu det var ett tag sedan jag var där.
  Ha det gott i helgen
  Kram Meta

  SvaraRadera
 8. Vackra bilder, havet är aldrig fel, men mest av allt gillar jag din fina uteplats och pionerna i trädgården. Ser välkomnande ut.
  Ha en fin helg!
  Marika

  SvaraRadera
 9. Så fina vyer men det är inte konstigt när du nu bor på Gotland en favorit bland öar dit återvänder jag gärna fler gånger, där som du säger finns många vackra vyer.Du har det även fint i Din egen trädgård.Önskar Dig en fin helg./Margareta

  SvaraRadera
 10. Oh vilka fantastiska vyer du visar,
  Njuter i fulla drag.

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 11. Gotland har som du säger många vackra vyer men det har även din trädgård. Jag gillar din runda uteplats under trädet. Ser ut som en härlig plats att sitta på en varma sommar dag:)

  SvaraRadera
 12. Vackert med den runda formen på uteplatsen! Ser fantastiskt ut med allt det gröna och pioner är som sagt aldrig fel:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 13. Åh disse vyene kunne jeg tenke meg å få oppleve ved selvsyn!

  SvaraRadera
 14. Det är så vackert på Gotland! Ljuvliga vyer!
  Milla

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...