tisdag 22 december 2015

En vit jul

En vit jul, ja det kan man kanske drömma om... men någon snö lär det inte bli här till jul. Någon sprit dricker jag inte direkt, så vad det anbelangar är nog julen rätt vit för mig, dock kanske inte helt kritvit...det kanske hittar på att bli ett glas vin någon av kvällarna nu när vi har fastlandsfrämmande... Annars tycker jag nog inte att jul och alkohol hör ihop precis. Men - något som däremot blev väldigt vitt i år är paketen, de blev vita nästan allihop! 

Puh, hela 43 paket räknade jag till nu, att jag slagit in. Förutom de 26 som tillhörde julklappskalendern... Ja, även om jag tycker det är kul att slå in paket, så blev det visst lite för mycket även för mig. De skall ju inte bara slås in, det skall ju planeras för och inhandlas... Men hur sållar man bort det bara sådär? Tja, jag vet inte, men jag skall ta mig en funderare, och kanske föreslå att vi skall minska till nästa år...? 

5 kommentarer:

 1. Många fina och vita paket! Det är roligt med julklappar tycker jag. Vi har inte så myånga, men jag gläds både åt att ge och att få, särskilt när jag ger någon som inte förväntar sig det och blir uppriktigt glad. :)

  SvaraRadera
 2. En vit jul är bra, med tanke på alkoholen då. Så många som har ett litet helvete när det är storhelger. Jag har nog mest röda paket.. Fint med dina vita. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Många härliga fina klappar:) Julklappskalendern gjorde vi om till en adventskalender, då sonen fick paket på lördag och söndag. Och nu när han är större får han en större adventsklapp på första advent som får räcka för alla helger innan jul. Smidigt och mycket enklare:)
  Jag gillar att slå in paket, men 43 låter lite många:)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. När mina barn var små fick dom ett pussel i sina paket i julkalendern. Samma pussel varje år och de sista bitarna på julafton. Det var festliga pussel med Kalla Anka och Co som hade fest och ett pussel med mindre bitar när dom blev större. Då bildar kalendern en helhet när de sista bitarna är på plats. Ett litet tips till nästa jul kanske som underlättar letande efter 24 olika saker (ett pussel kanske är exotiskt idag).
  En riktig god jul önskar jag dig !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 5. Oj, vad många paket du slagit in! Fina blev dom. :)
  Vill få önska dig en riktig god jul! Njut dagarna med familj och vänner.
  Kram Mandelhjärta <3

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...