lördag 12 mars 2016

Lördagsgodis

Idag är det lördag och godisdag ;) Eller äter ni godis andra dagar med? De här rullarna gjorde jag häromdan, men vi kunde ju inte hålla oss utan åt upp dem i går kväll... som fredagsmys - det har man ju också rätt till, eller hur? ;) Superenkla att göra, men tyvärr får ni inget recept... det är en av provbakningarna jag gjorde för Therésia med bloggen Söta Saker, som håller på med en ny bakbok, och recepten är ju hemliga...  Det var roligt att provbaka, hm, undrar vad jag skall hitta på till kvällen, får ju besök av systrar som vill se mellon med mig. Nåt gott får jag väl hitta på! 

7 kommentarer:

 1. Ser urgoda ut! Som de där rullarna man kan köpa som lösgodis ungefär...

  Ha en trevlig mellokväll!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jag tänkte på nåt slags godis som fanns, i alla fall förr, rullad sötlakrits med hallonsmak.....men vi får vänta och se och höra vad det var. Det är i alla fall vackert och väcker lite godissug t o m hos mig som hellre äter mat!!! Bra betyg, eller hur!
  Eftersom jag är som jag är nu, med axel och grejer, så ser jag också fram mot Mellon ikväll, skall bli riktigt spännande! Ha det så gott tillsammans med dina systrar!
  Kramar


  SvaraRadera
 3. Ja de ser verkligen goda ut. Lite syrliga, kanske? Här ska vi bli bjudna på kroppkakor som lördagsgodis! Minsann, äldsta sonen messade att vi var välkomna att äta. Här gillas ju dessa grå fläskfyllda skapelser jättemycket,är nästan en Blekingsk nationalrätt.
  Vem vinner ikväll? Jag håller på Frans.
  Lena

  SvaraRadera
 4. Ohh dom ser goda ut! Mja, här äts det godis ofta, kanske inte varje dag men...ja jag älskar godis! Ja vem vinner ikväll tro? Har inte direkt någon favorit men titta ska jag.
  Ha det gott!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. De ser goda ut! Kul att du får vara testare av recept.
  Såg mellon igår och hejade på Victoria som kom tvåa, bra gjort det med!
  Ha en fin söndag!
  Kram, ann

  SvaraRadera
 6. Ser gott ut och kanske lite nyttigt också. Jag tittade på mellon och tyckte att rätt låt vann. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 7. Dom såg ut som sånt godis man åt som barn! Alltså väldans goda.....
  KRAM
  Susie

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...