fredag 29 april 2016

Drömmar om rosa

Veckans tema i Blommig fredag passar mig ju väldigt bra.... Drömmar om rosa, min favoritfärg alltså!
Har visat den här förut, men den tål att visas igen... För den här häftiga stora buketten med 60 (!) rosa och vita tulpaner som gubben fick förra helgen, har jag njutit av den här veckan. Nu har jag delat den, eftersom tulpaner växer, och de vita står ännu fint. 

Annars handlar ju ofta mina rosa drömmar om fluffiga stora rosa pioner! Snart är vi där, svårt att tro att de sköra knopparna och stänglarna som börjar växa nu, skall orka bära dessa stora tunga blommor! 
Något mindre iögonfallande, men ack så vackra, är dessa pioner, Coral Charm, som blommade för första gången förra sommaren. Hoppas på återseende i år igen, jag blev helt kär i dessa! 
Snart blir även de rosa rosendrömmarna sanndrömmar, här Constance Spry, en av mina favoriter. 

Men först skall vi väl ha lite vårvärme, vilket vi inte varit bortskämda med den här våren. Nog för att jag föredrar lite svalare vårar, så inte allt exploderar på en gång, men något varmare hade inte varit fel förstås. Nåja, vädrets makter kan vi inte göra nåt åt. Nu är det fredag i alla fall, och det är såå skönt! 

6 kommentarer:

  1. Pioner och rosor...ja det räcker för en sann livsnjutare! Jam, en nu är våren på g igen efter några iskalla dagar. Snart har vi sköna maj här - härligt!
    Kram från Titti

    SvaraRadera
  2. Superskjønne bilder av dine rosa drømmer! God helg!

    SvaraRadera
  3. Jag kan bara hålla med, rosa på pioner är nog bland det vackraste i den rosa drömvärlden.
    Ha det bäst och en trevlig helg. Åsa

    SvaraRadera
  4. Vilken fantastik bukett med tulpaner, så otroligt fin. För att inte tala om pionen, så delikat. Jättefina bilder på det rosa temat idag. Trevlig helg! /Charlotte

    SvaraRadera
  5. Den tulpanbuketten tål att visas många gånger. Så vackert bunden och arrangerad också. Och så pionbilderna... jag får ståpäls, så vansinnigt vackra! Och Constance Spry... mmm!

    Ha en glad Valborg!
    Kramar från Eva-Mari

    SvaraRadera
  6. Vilka härliga bilder....=)
    Trevlig helg!

    Kram Ninni

    SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!