fredag 6 maj 2016

Just nu

Trädgården just nu, ger egentligen ett litet tufsigt intryck. Gräsmattan, eller vad man nu skall kalla den gröna massan, som egentligen består mest av ogräs (!) är rejält tufsig, långa tofsar blandat med bar jord... Ja, den är ju ett sorgligt kapitel för sig, den där gräsmattan... Har inte heller klippt den någon gång ännu, får väl göra det så tror jag det blir bättre! 

Men i rabatterna rör det på sig! Solen och värmen har ju kommit, så det växer så det knakar nu! 
Trädgårdsmöblerna hittade ut igår. 

 (det är svårt att få till bra bilder, när solen är så gassande...) 
 En och annan liten luktpionknopp kan skönjas om man tittar noga! 
Och buskpionen är väldigt snart på gång! 

10 kommentarer:

 1. Skön tid nu och perfekt med långhelg! :) Pionknoppar... Tänk vad som ligger framför oss. Längtar.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 2. Härligt, men så långt det kommit hos dig, mina pioner har kommit upp, men knopparna dröjer ett tag till. Helt fantastiskt väder, så det exploderar där ute. Njuter......
  Ha en fin helg / Marika

  SvaraRadera
 3. Njut av ditt vackra och du vet ju att bara man klipper blir gräsmattan fin! Hoppas skogsbranden som rasar på din ö snart blir släckt! Otäckt!

  Ha det gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Oj, så långt dina pioner kommit! Här är den tidiga Dillpionen på god väg men de andra sorterna i min pionrabatt har bara kommit upp ett par decimeter. Men det går fort nu i det varma och ljuvliga vädret!
  Trevlig lördagskväll!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 5. Skönt att se att det är fler än jag som inte klippt gräset än. Känns som att jag är ovanligt sent på det i år. Jag tycker att det ser fint ut hos dag och inte alls så tufsigt. Det är nog bara du som är självkritisk. Det är ju lätt att vara det.

  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram, Karin

  SvaraRadera
 6. Utrolig hva en liten gressklipp kan gjøre for orden i hagen...
  Ellers er det jo vakkert, synes jeg :)

  SvaraRadera
 7. Det e såå superhärligt ute nu o man vill väl inget hellre än att det ska va snyggt direkt. Här ser mina rabatter ut som fan själv. Har ingen aning om vad jag planterade förra året men då var ju allt lite panikartat. Så nu väntar jag mest på att det ska komma upp så jag vet om jag ska flytta om o göra bättre.... Hoppas på det... =) /Knatten

  SvaraRadera
 8. Din fina ute plats ger mig inspiration till att någon gång göra något liknande. Den är sååå fin!
  Ha det bäst. Åsa

  SvaraRadera
 9. Rabatterna är lite lustiga vid den här tiden, innan dom liksom kommit igång och fått brett ut sig. Samma här. Fast jag tycker nog att dina ser väldigt fina ut. Och gräsmattor, ja, det verkar alla ha bekymmer med. Nu har vi ingen gräsmatta här, så det slipper jag tänka på. Men runt omkring här är det ogräs, mossa, svalört och jag vet inte allt som folk kämpar med.
  Själv gör jag som du, jag kämpar med kroppen, att den ska få lite färg! Och det får den, i alla fall när det är så här fint väder! Tänk, det blev som jag trodde, ingen vår och så sa det pang och det kom precis till lediga långhelgen, ibland blir det riktigt bra!
  Kramar

  SvaraRadera
 10. Så härligt det ser ut!!! Njut av vårens ankomst till Sverige!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera

Jag blir jätteglad att du tar dig tid för en kommentar eller en hälsning! Tack!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...